Το δημοσίευμα που προδίδει το άγχος του ΣΚΑΙ για τα στημένα στο ποδόσφαιρο

Ως γνωστόν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και αφεντικό του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοίξει «πόλεμο» με την ΕΠΟ, θεωρώντας πως οι παράγοντες της εξυπηρετούν συμφέροντα ξένα με το ευ αγωνίζεσθαι.

Μάλιστα το τελευταίο δίμηνο το κανάλι του Φαλήρου, εντείνοντας αυτόν τον αγώνα δημιούργησε ειδικά spots κατά παραγόντων της ΕΠΟ,

τα οποία προβάλλονται ανάμεσα στις διαφημίσεις στο καθημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Η δίκη για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ήταν η καλύτερη αφορμή για το κανάλι να πυκνώσει τα πυρά του κατά των όπως υποστηρίζει, βρώμικων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εξέλιξη όμως της δίκης – σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο – φαίνεται πως δεν παράγει τα αποτελέσματα που ανέμενε το κανάλι του Φαλήρου, αφού περάν της ουσιαστικής μαρτυρικής κατάθεσης του Αλέξη Κούγια, κανείς άλλος μάρτυρας δεν έχει ανοίξει το στόμα του, για να προσφέρει χρήσιμα στοιχεία στους δικαστές.

Ξαφνικά όμως ένα δημοσίευμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» της Κυριακής δίνει τόνο στη δίκη, προτείνοντας μάλιστα στο δικαστήριο τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει για να φθάσει σε αποτέλεσμα! Χαρακτηριστικά η εφημερίδα κάνει λόγο για λάθος κλήσεις μαρτύρων από το δικαστήριο, ενώ παράλληλα προτείνει συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με το άρθρο μπορούν να βοηθήσουν τους δικαστές!

Συμπέρασμα: το δημοσίευμα προδίδει άγχος, καθώς η υπόθεση μοιάζει να ξεφουσκώνει, αφού όπως αναφέρουν οι ειδικοί τα κακουργήματα κινδυνεύουν να μετατραπούν σε πλημμελήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα