Το εορταστικό ωράριο της έκθεσης «Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας»

Η διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση «Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας» φιλοξενείται έως τις 31 Μαΐου στο Κέντρο Ιππασίας στο Γουδή, αποκαλύπτοντας σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά των μυθικών αυτών πλασμάτων.

Το ωράριο της έκθεσης κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής: Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη, 09:00 – 20:00
Μ. Παρασκευή – Μ. Σάββατο – Κυριακή του Πάσχα: ΚΛΕΙΣΤΑ
Δευτέρα του Πάσχα:

09:00 – 20:00.

Σημειώνεται ότι στους δύο θεματικούς χώρους που αναπτύσσεται η έκθεση, «Δεινόσαυροι και Εξέλιξη» στο δυτικό τμήμα του κτιρίου και «Οι Γίγαντες και η Εξαφάνιση των Δεινοσαύρων» στο ανατολικό, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πάνω από 15 διαφορετικά είδη Δεινοσαύρων σε αναπαραστάσεις φυσικού μεγέθους.

Παράλληλα μία σειρά διαδραστικών εκθεμάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, μετατρέπουν τους μικρούς επισκέπτες σε επιστήμονες παλαιοντολόγους που σκοπό έχουν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των δεινοσαύρων.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και τη Grupo Cultural SRL της Αργεντινής, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κέντρο Ιππασίας – Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή

Keywords
Τυχαία Θέματα