Το γυμνό αγόρι και ο λούτσος του ΒΗΜΑgazino!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το χθεσινό εξώφυλλο του Bημαgazino. Ήταν σαφές από το πρώτο κιόλας τεύχος μετά την αλλαγή της διεύθυνσης του περιοδικού η gay friendly προσέγγιση της θεματολογίας και αισθητικής, αλλά το χθεσινό εξώφυλλο με τον γυμνό(!) αθλητή της κολύμβησης που κρατάει το «ευμέγεθες» ψάρι σε μια τουλάχιστον «πικάντικη» στάση έχει σηκώσει πολύ σκόνη από τη στιγμή που το κοινό του Βήματος δεν έχει ομοιότητες με περιοδικά, free press και fanzin που φιλοξενούν παρόμοιο περιεχόμενο.

Η θεματολογία του περιοδικού έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το παρελθόν. Πλέον ο αναγνώστης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ενδιαφέροντα κείμενα και θέματα, καθώς και ρεπορτάζ για να διαβάσει, όπως για παράδειγμα στο χθεσινό τεύχος, το ρεπορτάζ για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου που υπέγραφε ο νέος διευθυντής Παύλος Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, αρκετοί αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη θεματολογία υποχωρεί και χάνεται μπροστά στη δύναμη της εικόνας και της νέας αισθητικής που πρεσβεύει το περιοδικό. Ενδεικτικό, το γεγονός της έναρξης συνεργασίας με φωτογράφους που ειδικεύονται σε «αισθησιακά» photo editorial για glossy έντυπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα