Το οργισμένο τηλεφώνημα Βαρδινογιάννη, η πρώτη πρόσληψη Μαλέλη στον ΣΚΑΙ και οι συχνές επισκέψεις της Στάη στο Μαξίμου

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

«Για εμάς ο Μαλέλης έχει τελειώσει». Η φράση που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες, λέγεται ότι ανήκει στο μεγάλο αφεντικό του STAR και φέρεται να την απηύθυνε στον πρόεδρο του καναλιού Πάνο Κυριακόπουλο, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση του στελέχους. Από το τηλεφώνημα του Βαρδή Βαρδινογιάννη στον επικεφαλής του καναλιού έγινε σαφές ότι οι χειρισμοί και η εν γένει συμπεριφορά του στελέχους, έχουν εξοργίσει την οικογένεια. Περισσότερο από όλα όμως, τούς έχουν θυμώσει τα ψέματα και η έλλειψη ντομπροσύνης, ενός ανθρώπου που στήριξαν με όλους τους τρόπους για 11 συνεχόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την κάλυψη των νοσηλειών του στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του!

Αντίστοιχα όμως είναι και τα συναισθήματα του Τζίγγερ που έχει την ευθύνη του καναλιού και συνεργαζόταν μαζί του. Μάλιστα λέγεται όταν ο Σταμάτης Μαλέλης ενοχλημένος από την άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR, άρχισε να παραπονιέται και να προφασίζεται θέματα υγείας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του πρότεινε να πάρει την αποζημίωσή του και να αποχωρήσει αν κρίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει… Εκείνος όμως αρνήθηκε, για να τους αιφνιδιάσει στη συνέχεια πηγαίνοντας στον ΣΚΑΙ!

Πριν προλάβει όμως να εγκατασταθεί στο κανάλι του Φαλήρου, ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε την πρώτη του πρόσληψη! Οι γνωρίζοντες προδικάζουν ότι η ανάθεση στον Γιώργο Ψύλλια ρόλου αρχισυντάκτη στο ραδιόφωνο, θα γίνει η σπίθα που θα αρπάξει… φωτιά ο Άρης Πορτοσάλτε και στη συνέχεια θα γενικευθεί το φαινόμενο (απειλώντας μέχρι και το ΑΠΕ)!

Περίπου στους 700 ανέρχονται οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση – μέχρι τώρα, για πρόσληψη στον δημόσιο μεταβατικό φορέα. Ανεξάρτητα όμως από αυτό και με δεδομένο ότι οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν, από το Μαξίμου αναζητούν ήδη ιδιωτικά συνεργεία στην Ουάσιγκτον προκειμένου να καλύψουν τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα στις 8 Αυγούστου.

Άσχετο, αλλά ποια ψυχή εσχάτως ξημεροβραδιάζεται στο Μαξίμου και έχει γίνει σκιά του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη; Η Έλλη Στάη που δεν μπορεί να αποχωριστεί την δημόσια τηλεόραση! Και επειδή δεν κάνει μισές δουλειές, στα ενδιάμεσα πετάγεται μέχρι το Σύνταγμα να δει τον Γιάννη Στουρνάρα!

Τέλος, με την ευκαιρία της υπόθεσης Ρέστη, κάποιοι επιχειρούν να βγάλουν στην σέντρα τον διαχειριστή της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη που εργαζόταν στην FBB!

Keywords
Τυχαία Θέματα