Το πρωί η δουλειά του ήταν να καταπολεμήσει το έγκλημα και όχι να μελετήσει το μνημόνιο, μετά… στο Facebook θυμήθηκε την ευθύνη του για τη χώρα!

Τα άναψε τα social media ο Μάικλ Χρυσοχοίδης today με τη σουρεαλιστική δήλωση του, ότι δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις! Τα μπουρλότιασε! Το τι σχόλια εκτοξεύονται από το πρωί για την πάρτη του και τα υπόλοιπα κελεπούρια τους πολιτικούς, δεν λέγεται! Στη συνέχεια επανήλθε με δήλωση του στη σελίδα του στο Facebook
για να επαναλάβει ότι ναι, το μνημόνιο δεν το διάβασε, «Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης» αμόλησε. Τώρα μάλιστα, το έσωσε!

Ζωγράφισε
Αφασία πάντως να τον κάνεις watch το πρωί στον Σκάι. Να έχει μόλις πετάξει την πατάτα, να πέφτει από τα σύννεφα ο presenter Οικονόμου και να του μπουμπουνάει πώς είναι δυνατόν να υπογράφει ένα κείμενο που δεν έχει διαβάσει και το οποίο μας χαντακώνει για τους επόμενους αιώνες… και αυτός να ψελλίζει μπουρδουκλωμένος «Στην πολιτική δεν είναι τα πράγματα έτσι… η δουλειά μου ήταν να καταπολεμήσω το έγκλημα, όχι να μελετήσω το μνημόνιο»… Θα μας πάρει και τη δουλειά τούτος, τι να σχολιάσεις τώρα εδώ, που είναι όλη η σκέψη του μια μαγεία! Τέχνη!

Αυτοκριτική express!
Στο Facebook, κατάλαβε την πατάτα του και έκανε την αυτοκριτική του. Τσάμπα είναι! Δεν τα εκτίμησε σωστά, απορροφήθηκε λέει με το μερικό, τη δουλειά του ως υπουργός και… άφησε το country να κουρεύεται! Μέσες άκρες, αυτά εκσφενδόνισε. Αφότου έγινε ο χαμός με τις πρωινές δηλώσεις του στον Σκάι…

Να του ζητήσουμε και συγγνώμη
Αν και λάθος μας να τον κατακρίνουμε έτσι τον άνθρωπο. Την… ανεργία σκεφτόταν. Δεν είχε χρόνο να το διαβάσει γιατί καταπολεμούσε το crime… και έβαλε τη τζίφρα του, για να εξασφαλίσει τη διαιώνιση του! Του crime. Κοινώς, δουλίτσα να υπάρχει!

Τυχερά
Άσχετο, αλλά με αφορμή τη today στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ. Να’ ναι καλά το strike, δύο ανθρώπων το όνειρο έκανε πραγματικότητα! Του Παύλου Σταματόπουλου που λόγω απουσίας του Φερεντίνου κατέβηκε στο πλατό… και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που εκτόπισε την Αντωνοπούλου και για ένα δίωρο έκατσε εκτάκτως στην καρέκλα του presenter! Ναι, το είδαμε κι αυτό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα