Το σκεπτικό του Star και η χολωμένη Μελέτη για την ήττα από τη Μενεγάκη

Αν και επιμένουν στο Star ότι η κατάργηση της πρωινής ζώνης ήταν αναγκαία για λόγους οικονομίας, δεν πίστευαν σε καμιά περίπτωση ότι τα νούμερα τηλεθέασης της Ελεονώρας Μελέτη θα κυμαίνονταν λίγο παραπάνω από αυτά που κατέγραφε καθημερινά η Νικολέτα Ράλλη! Μπορεί οι παράγοντες του καναλιού όταν έπαιρναν την απόφαση της κατάργησης της πρωινής ζώνης και τη μεταφορά της Μελέτη το μεσημέρι, να θεωρούσαν

δεδομένο ότι θα υπολειπόταν της Μενεγάκη, πίστευαν όμως ότι θα έκλεινε η ψαλίδα και δεν θα εξακολουθούσε να υφίσταται η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων! Παρόλα αυτά πιστεύουν ότι η απόφασή τους ήταν μονόδρομος και μάλιστα την ενισχύουν με το επιχείρημα ότι σε αυτή τη φάση της τηλεόρασης, τα νούμερα δεν μεταφράζονται σε διαφήμιση.

Επιπλέον, δικαιολογούν το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε καθόλου χρόνο να προετοιμάσει τη μετάβασή της από τη μία ζώνη στην άλλη και εν τέλει, μικρό το κακό, αφού εξοικονομούν χρήματα που ήταν και ο βασικός στόχος! Βεβαίως η Ελεονώρα Μελέτη δεν συμμερίζεται το σκεπτικό του καναλιού της, αφού η ίδια υφίσταται την ήττα από την Ελένη Μενεγάκη και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τα επιχειρήματα των στελεχών του Star, μαθαίνουμε ότι στους διαδρόμους του καναλιού, εκστομίζει φράσεις του τύπου, «Με κατέστρεψαν» και άλλα σχετικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα