Το θέμα Τατσόπουλου στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Τρίτης, αναμένεται να λυθούν οι εσωκομματικές παρεξηγήσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες τοποθετήσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Μετά το σχόλιο του προέδρου του ΔΣ της «Αυγής» και στελέχους του κόμματος Βασίλη Μουλόπουλου περί «γελωτοποιού», την αντίθεσή του στις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου εξέφρασε και ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Νίκος Βούτσης.

«Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει

και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται» δήλωσε στον Σκάι, προσθέτοντας: «Υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν».

«Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη. Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή» συνέχισε, επισημαίνοντας ότι οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όσον αφορά στη φημολογία για προσχώρηση της Θοδώρας Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε…».

Επιπλέον, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον Βήμα 99,5 το μεσημέρι της Τρίτης, απέρριψε ότι αποτελεί φλέγον θέμα για το κόμμα το ζήτημα Τατσόπουλου. Σημείωσε, πάντως: «Το θέμα για μας είναι η εξωκοινοβουλευτική του δραστηριότητα. Εκφράζει απόψεις στο δημόσιο λόγο του, που δεν αντιστοιχούν με τη συνολική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ορισμένα ζητήματα είναι εκτός γραμμής».

Ο κ. Βίτσας επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντέχει διαφορετικές φωνές, εντοπίζει λάθη και συζητά για να λύσει προβλήματα.

Τις τοποθετήσεις του Π.Τατσόπουλου σχολίασε τη Δευτέρα, στον Βήμα 99,5, και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής του βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρόσφατες δηλώσεις του Π.Τατσόπουλου επέκρινε ο πρόεδρος του ΔΣ της εφημερίδας «Η Αυγή» Β.Μουλόπουλος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει το γελωτοποιό του. Η ΝΔ έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο και εμείς τον Τατσοπουλο…».

Ο Π.Τατσόπουλος απάντησε στον Β.Μουλόπουλο μέσω Facebook: «Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική ομάδα για μια και μοναδική παράσταση, γέλια μέχρι δακρύων…» έγραψε στην προσωπική του σελίδα.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα