Το τηλεοπτικό μοντέλο της πρώην ΕΣΣΔ υπερασπίζεται η Κωνσταντοπούλου – Σε ρόλο τηλεκριτικού τα «χώνει» στον Τσίμα

Διαψεύδονται οι φήμες ότι ζήτησε και θέση στην επιτροπή του «JT2U» για να ακούγονται μόνο αντιστασιακά τραγούδια!

Τώρα και τηλεκριτικός η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού με δήλωσή της που διαβάζουμε στις Τυπολογίες, τα «χώνει» στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα που ήταν αφιερωμένη στον έναν χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ! Η βουλευτίνα καταγγέλλει την εκπομπή του MEGA ως «στημένη» και «περιορισμένης ευθύνης», η οποία σημειωτέον τερμάτισε πρώτη στη ζώνη της με 18,4%, χωρίς όμως να αναφέρεται στον δημοσιογράφο ή επώνυμα στο κανάλι που τη φιλοξενεί… Σε ρόλο τηλεκριτικού μιας εποχής που θυμίζει πρώην Σοβιετική Ένωση, δηλαδή μία τηλεόραση και μία γραμμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως και το κόμμα της καταγγέλλει κάθε τι που είναι διαφορετικό ή όποιον τολμά να εκφράσει άλλη άποψη από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη λογική του χάρισαν τις ψηφιακές συχνότητες – χωρίς να απαντά όμως στο γιατί αφού ήταν χαμηλό το τίμημα όπως ισχυρίζεται δεν προσήλθαν ενδιαφερόμενοι, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται σε γενικόλογες αναφορές και «ωραία» λόγια για συμφέροντα και ωφελημένους ιδιώτες καναλάρχες… με τον λαϊκισμό να «χτυπάει» κόκκινο, απευθυνόμενοι σε «πελάτες» ψηφοφόρους που δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τα όσα λέει, προτείνοντας στην ουσία μια τηλεόραση «ασπρόμαυρη» και ελεγχόμενη από τα κομματικά κονκλάβια!

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός του ότι θέλει να επιβάλει μια κρατική τηλεόραση που θυμίζει πρώην ΕΣΣΔ, θέλει να έχει λόγο και στις εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η πρεμούρα για την εκπομπή του MEGA! Έτσι όπως πάει όμως, αύριο θα ζητήσει και θέση στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us» για να επιβάλει να ακούγονται μόνο αντιστασιακά τραγούδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24