Το βίντεο με το ολόγραμμα του Τούπακ Σακούρ στο φεστιβάλ Coachella γίνεται viral

Σκέψεις και για περιοδεία
Η εμφάνιση του ψηφιακού ολογράμματος του Τούπακ Σακούρ στη συναυλία των Ντόκτορ Ντρε και Σνουπ Ντογκ έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο αμερικανικό φεστιβάλ μουσικής Coachella.

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει ήδη viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές στο πρώτο 24ωρο που ανέβηκε στο YouTube.

Τώρα

σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal οι ράπερ σκέφτονται να κάνουν μια κοινή περιοδεία όπου το ολόγραμμα του πρόωρα χαμένου σταρ θα εμφανίζεται κανονικά στο πρόγραμμα.

Πάντως αν και ο εικονικός Τούπακ χαρακτηρίστηκε ως ολόγραμμα, στην πραγματικότητα είναι μια δισδιάστατη εικόνα που προβάλλεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την εντύπωση ενός τρισδιάστατου εφέ.

Για να επιτευχθεί αυτό, η ψηφιακή κινούμενη εικόνα του Τούπακ προβάλλεται σε μια επιφάνεια στο πάτωμα της σκηνής η οποία με τη σειρά της την αντανακλά σε μια πολυεστερική μεμβράνη Mylar.

Όταν ο Σνουπ Ντογκ εμφανίστηκε να τραγουδάει μαζί με τον Τούπακ στην πραγματικότητα βρισκόταν πίσω από την διαφανή κατά τα άλλα μεμβράνη Mylar.

Keywords
Αναζητήσεις
toupak sakour
Τυχαία Θέματα