«Τραγικό ότι μιλάει ακόμη ο Πάγκαλος!»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Εγώ δεν είμαι «μέγεθος» στην πολιτική, αλλά ούτε «βαρίδι» σε κάτι, όπως ο κ. Πάγκαλος… Εκείνος μιλάει -μάλλον σε συνδυασμό με το αλτσχάϊμερ- για τα πάντα, φιλοξενούμενος ομοθυμαδόν από τα μέσα του ΔΟΛ και τα… πρόθυμα δημοσιογραφικά του στελέχη, ενώ εμείς ως απλοί -κι απελπισμένοι με όσα βλέπουμε κι όσα μάς περιμένουν…- πολίτες, που δυστυχώς δεν προβλέψαμε να πάρουμε το αεροπλάνο, όταν κυβερνούσαν τα μπουμπούκια της συνομοταξίας του κ. Πάγκαλου!

Το τραγικό είναι

ότι μιλάει ένας απύθμενου θράσους άνθρωπος, ένας βασικός συντελεστής του εκχυδαϊσμού του σημερινού πολιτικού λόγου, ένας μόνιμος υβριστής του ΣΥΡΙΖΑ, που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να τρομοκρατήσει κι άλλο τους ατυχείς συνανθρώπους, να προσπαθεί να διατηρήσει το μίσος απέναντι σε μια αριστερή παράταξη και σε όσους την υποστηρίζουν, να προσπαθεί να ωραιοποιήσει τις «λαιμητόμους» -μέτρα που στήνονται καθημερινά σωρηδόν απέναντι στη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού!

Δυστυχώς χρειάζονται οι διάφοροι Πάγκαλοι… Για να μπορούμε όταν πια μάς αφήσουν ήσυχη τη γωνιά, να μπορούμε να αναφωνήσουμε «και τώρα τί θ’ απογίνουμε χωρίς βαρβάρους»; Κι αν ο στίχος συμπληρώνεται με τη φράση «ήταν κι αυτοί μια κάποια λύση..» κάποιοι θα λένε στους νεότερους ότι μπορούν να αντιληφθούν πλέον μέσα από τα τσιτάτα, τις ντιρεκτίβες και τις «σοφίες» του κ. Πάγκαλου την ποταπότητα, το τίποτα, την πολιτική αμετροέπεια και χυδαιότητα, την απέχθεια απέναντι στον απλό και πολύ κόσμο!

Με τα παραπάνω δεν θέλω να ισχυριστώ ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν λάθη ή αστοχίες πολιτικής στρατηγικής ή και κάποιες υπερβολές, αλλά αυτό μπορούν να το ισχυριστούν άλλοι, κάποιοι πιο νηφάλιοι και νουνεχείς… Αλλά για το συγκεκριμένο πρόσωπο το μόνο που ισχύει είναι το κλασικό «κοίτα ποιος μιλάει»!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος Γραμματείας Αθλητικού ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα