Τριήμερη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS στην «Τεχνόπολι​ς» του Δήμου Αθηναίων

Μια ξεχωριστή βραδιά γιορτής, για τον αγώνα ενάντια στην εξάπλωση του HIV/AIDS, διοργανώνει η Θετική Φωνή, με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, σήμερα, στην Αίθουσα «Κων/νος Καβάφης», (Κτίριο «Δ7»), Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Η εναρκτήρια ταινία του φετινού Outview Film Festival, “Weekend” (Andrew Haigh, UK,97’, 2011),  θα προβληθεί, με την ευγενική χορηγία των διοργανωτών του Φεστιβάλ, στις 19:00, στο πλαίσιο του τριήμερου εκδηλώσεων

και ενημέρωσης, «_θετικά στη ζωή», που διοργανώνει η Θετική Φωνή, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, μεταξύ 10:00 και 00:00.

Αμέσως μετά, στις 21:00, οι MIKRO (που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για την εκδήλωση) και ο Μιχάλης Δέλτα – MIKAEL DELTA στις 22:30 ανεβαίνουν διαδοχικά στην σκηνή και ενώνουν τις μουσικές τους σε ένα πάρτι, αφιερωμένο στις νίκες μας έναντι του ιού.

Όλοι οι καλλιτέχνες προσφέρουν αφιλοκερδώς το έργο τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δραστηριότητες του τριήμερου, ενώ η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα