Βουλευτής απειλεί συνεργάτη του ENIMEROSI24

Γνωρίζαμε ότι οι κοινοβουλευτικοί άντρες και γυναίκες που μας εκπροσωπούν στα χρόνια της κρίσης δεν είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτός ο τόπος. Και δυστυχώς αναφερόμαστε στους βουλευτές του συνταγματικού τόξου! Δεν είμαστε παρελθοντολάγνοι και δεν θέλουμε να επικαλεστούμε ότι σε αυτά τα έδρανα έχει καθίσει ένας Ηλίας Ηλιού , ένας Παναγιώτης Κανελλόπουλος , ένας Λεωνίδας Κύρκος… αλλά αυτό το χάλι μάς ξεπερνάει! Γνωρίζαμε ότι στον νεοεκλεγέντα βουλευτή που απειλεί με sms συνεργάτη του ENIMEROSI24

δεν του αρέσει να του ασκούν κριτική, θέλει να ακούει μόνο τα καλά… άλλωστε βασικό συστατικό της καριέρας του ήταν οι δημόσιες σχέσεις! Τρομάρα του το παίζει και δημοκράτης, υπερασπίζεται δήθεν την πολυφωνία και την ελευθεροτυπία. Υπερασπίζεται δήθεν τους αδύναμους και τις μειοψηφίες.

Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να το συγκρίνουμε με αυτούς που βγάζουν καλάσνικοφ όταν δεν τους αρέσουν τα σκίτσα ή κόβουν κεφάλια. Δεν θα το συγκρίνουμε ούτε με άλλους συναδέλφους του, που ο λόγος τους στάζει απειλή! Δημοσιοποιούμε όμως το γεγονός και κρατάμε τα sms του, γατί δεν θεωρούμε ότι τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας λειτουργεί η Δημοκρατία , ο ανταγωνισμός των Μέσων και οι ίσες ευκαιρίες. Δεν πιστεύουμε ότι οι καλοί στο τέλος κερδίζουν! Ναι, φοβόμαστε ότι μπορεί να μας φιμώσει και να μην ανοίξει ρουθούνι, μπορεί να μας προκαλέσει βλάβη γιατί είναι αδίστακτος και να μην αφήσει σημάδια.

Εν πάση περιπτώσει ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια! Άλλωστε στον ευρύτερο κύκλο του ανήκει το πρόσωπο που μας ταλαιπωρεί χρόνια, μας διαβάλλει , μας συκοφαντεί και μας κόβει από δουλειές αλλά και δουλειές!

Για την ιστορία, το κείμενο που τον έκανε έξαλλο και μας απειλεί ήταν ένα θέμα που το ENIMEROSI24 κράτησε σαφείς αποστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν το υιοθέτησε.

Τέλος, του προτείνουμε αντί να συνεχίσει να στέλνει απειλητικά sms να περιοριστεί στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα για τα οποία τον εξέλεξε ο ελληνικός λαός.

The post Βουλευτής απειλεί συνεργάτη του ENIMEROSI24 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα