Ξαφνικά και ο Καμμένος είναι… καλά

Παρακολουθώντας κανείς την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή «Όλα 12» του Θέμου Αναστασιάδη αντιλαμβάνεται ότι στην πορεία για τις εκλογές θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά!

Ξεπερνώντας τη Βάσω Παπανδρέου που δήλωσε το θρυλικό πια «Είναι η τελευταία φορά»

πυροδοτώντας άπειρα ειρωνικά σχόλια στο διαδίκτυο για συμπεριφορά που θυμίζει εξαρτημένο, ο Καμμένος εμφανίστηκε ξαφνικά κι αυτός… ολοκαίνουργιος!

Λες και μόλις έπεσε στη γη από άλλο πλανήτη, λες και τόσα χρόνια δεν υπήρχε στην πολιτική σκηνή, λες και δεν ήταν από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ.

Τι για το «Δόγμα του Σοκ» της ακτιβίστριας δημοσιογράφου και συγγραφέα Ναόμι Κλάιν μας είπε, τι ότι κάποιοι τον λένε «κομμουνιστή», τι για κίνημα μέσω Facebook και Twitter (τύφλα να ‘χει η Αραβική Άνοιξη»)… αληθινός επαναστάτης της νέας εποχής! Όλα για την επικοινωνία, την εικόνα, τα ψηφαλάκια και… όσοι τσιμπήσουν.

«Θα προτείνουμε κανονικούς, καθημερινούς ανθρώπους για βουλευτές» είπε περιγράφοντας ακριβώς πώς τους θέλει – ως εικόνα και επικοινωνιακό τέχνασμα φυσικά: Έναν κάτοχο μεταπτυχιακού που δουλεύει ντελίβερι, έναν ψαρά κ.ο.κ. Φαίνεται ότι έχει διαβάσει μερικά από τα αιτήματα που αποτυπώθηκαν στο περιθώριο των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος και πράττει ανάλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα