Ξεχώρισε

Εντάξει σόρυ πια αλλά νισάφι, γκώσαμε! Δεν υπάρχει ώρα και στιγμή που θα γυρίσεις στη ΝΕΤ και δεν θα δεις επαναλήψεις Μπήλιως! Απόγευμα, βράδυ, το πλάνο κολλημένο! Ούτε πλύση εγκεφάλου!

Τα εύγε μας
Τι ωραία εκπομπή χθες ο Παύλος Τσίμας. Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος journalist μπουμπουνάει από τις πιο εξαιρετικές ενημερωτικές εκπομπές! Αντικείμενο της χθεσινής «Έρευνας» ήταν η Αθήνα τη νύχτα, με τους ανθρώπους που κοιμούνται στο δρόμο να ξεπερνούν
κάποια nights – άκουσον, άκουσον! – ακόμα και τις 10.000 σύμφωνα λέει με τους ειδικούς! Δεν υπάρχει το νούμερο!

Η είδηση πάνω από όλα
Για να γυρίσουμε πάντως στο θέμα μας, η χθεσινή εκπομπή σε άφηνε αποσβολωμένο. Όχι δεν άλλαζες κανάλι, αλλά δεν σηκωνόσουνα από τον καναπέ! Ρούπι! Ρεπορτάζι, εικόνα σόκι και δέος, και μπαμ μπαμ την είδηση! Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε ο άνθρωπος! Τα congratulations μας, εξ ου και τα υψηλότατα νούμερα.

Υ.Γ. Και πού να στεριώσει μετά από αυτή την amazing εκπομπή, τηλεθεατή χθες ο Κωστόπουλος… Που ακόμα και ο ίδιος, την Έρευνα θα έβλεπε! Εμείς, ένα ζάπινγκ κάναμε στον Ant1 όταν τέλειωσε ο Τσίμας και ζαλιστήκαμε από τη σάχλα!

Welcome home!
Ημέρα επιστροφής η tomorrow! Για τον Αυτιά, που θα ανεμοστροβιλίζεται πλέον από τη συχνότητα του Σκάι. Προς το παρόν τον απολαύσαμε today στην επίσκεψη του στο πλατό της Τσαπανίδου και χαμπαριάσαμε πόσο μας είχε λείψει από την TV. Και αναφερόμαστε… σε όλες τις version του. Από την πρωινή ενημέρωση με τον αυθεντικό του λόγο, έως τα ανεπανάληπτα βίντεο που του κάνουν ενίοτε οι σατιρικές εκπομπές! Αισθητή η απουσία στα everything!

Πάτος
Απορία μεγάλη, τρελή και παλαβή. Αυτά τα φαεινά γυναικεία μυαλά στην εκπομπή «Μίλα» δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν ενδιαφέρουν πλέον κανέναν τα τόσα προσωπικά στοιχεία που εκσφενδονίζουν; Κάθε φορά που θα γυρίσουμε στο ζάπινγκ, θα πέσουμε πάνω σε παλιές φωτογραφίες τους που τις δείχνουν και γελάνε, με τα στιλιστικά τους λάθη. Ξέρετε, και καλά αυτοσαρκάζονται! Jesus Christ πόσο κρύβονται πίσω από το finger τους…

Κάτι κινείται
Λοιπόν! Είναι η truth. Έχει τελικά κάτι αυτό το woman ονόματι Σοφία Χουντάση στην εκπομπή της Μενεγάκη, που το αρχίζουμε και το γουστάρουμε! Αυτός ο… TV-ιθαγενής τρόπος της να μπουμπουνάει τα δημοσιεύματα από τα περιοδικά, με το άγχος μην παραλείψει καμία ζωτικής σημασίας πληροφορία και την δαγκώσουν, έχει τη χάρη του! Και αναδεικνύεται περισσότερο τελευταία, που φαίνεται να έχουν κοπάσει τα… σκάγια, μεταξύ του πάνελ! Τουλάχιστον τα πολλά-πολλά που μας βγάζουν μάτι από την plasma!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(volume!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα