Ξεκαθάρισμα ή λευκή πετσέτα για τον Ψυχάρη;

Η παραίτηση Χιώτη προκαλεί απορίες με δεδομένη την εξαιρετική προσωπική σχέση που διατηρούσε και πιθανώς συνεχίζει να διατηρεί με τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος τον είχε στηρίξει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως ότι του άνοιξε την πόρτα μέλους για τη Λέσχη Αθηνών.

Ο Χιώτης είχε εκδηλώσει εδώ και καιρό τη δυσφορία του για πολλά ζητήματα και πρόσωπα εντός του ΔΟΛ και είχε κερδίσει τουλάχιστον την αυτονομία του ραδιοφώνου

το οποίο διεύθυνε. Θα πρέπει να πιστωθεί σε αυτόν βέβαια ότι επί των ημερών του ο ΒΗΜΑFM συμμαζεύτηκε οικονομικά, ενώ και δημοσιογραφικά έδειξε αντανακλαστικά και μπήκε, δεδομένων των συνθηκών, στο κυνήγι του ανταγωνισμού. Η δυναμική είσοδος του Π. Κουβουτσάκη στον ΔΟΛ έφερε από την πρώτη στιγμή στα κάγκελα (και) τον Χιώτη. Το γεγονός ότι ο ικανός δημοσιογράφος βρίσκεται πλέον χωρίς αρμοδιότητες και ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός ΔΟΛ, δύο μόνο εξηγήσεις μπορεί να έχει. Είτε ο Σταύρος Ψυχάρης στηρίζει ένα νέο (τελευταίο) σχέδιο σωτηρίας του ΔΟΛ στο οποίο όποιος δεν συμφωνεί απολύτως και χωρίς αντιρρήσεις δεν έχει θέση σε αυτό, όποιος και αν είναι, είτε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος βλέπει πλέον ότι δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ και έχει ρίξει λευκή πετσέτα αδυνατώντας πλέον να αντιδράσει και υποχρεώνεται να βλέπει τους πιο στενούς ακόμη και αγαπητούς του συνεργάτες να βγαίνουν off. Οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά πλέον στον ΔΟΛ και τα επόμενα 24ωρα θα συμπληρώνεται το παζλ της νέας εικόνας που σχηματίζεται στον ΔΟΛ.

Υ.Γ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει ανακληθεί η παραίτηση Χιώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα