Υπέρ της ρώσικης gay κοινότητας η Madonna

Την υπόσχεση ότι θα χρησιμοποιήσει την προσεχή συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη για να υποστηρίξει τα δικαιώματα της τοπικής gay κοινότητας και για να διαμαρτυρηθεί ενάντια σε έναν αμφιλεγόμενο ρωσικό νόμο που απαγορεύει τη δημοσιοποίηση σχεδόν οποιουδήποτε θέματος σχετικά με τους ομοφυλόφιλους έδωσε η Madonna.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Wenn.com η σουπερστάρ της ποπ αισθάνεται αηδιασμένη με τον εξωφρενικό νόμο που καθιστά παράνομο το να διαβάζεις, να γράφεις, να λες (!) ή να δημοσιεύεις οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα ομοφυλοφιλίας.

Ο νόμος που ψηφίστηκε πριν μερικές εβδομάδες απειλεί όσους τον παραβούν με πρόστιμα που μπορούν να φτάσουν τα 17.000 δολάρια και η Madonna σχεδιάζει να δοκιμάσει τα όρια του στην εμφάνιση της στην Αγία Πετρούπολη στις 9 Αυγούστου.

Σε e-mail που έστειλε προχθές στο Bloomberg Businessweek η Madonna δήλωσε ξεκάθαρα ότι «θα πάω στην Αγία Πετρούπολη για να υπερασπιστώ την gay κοινότητα και να εμψυχώσω όλους όσοι είναι ή αισθάνονται καταπιεσμένοι. Είμαι αγωνίστρια της ελευθερίας. Δεν αποφεύγω τις δυσκολίες. Θα μιλήσω για αυτή τη γελοία φρικαλεότητα στη συναυλία μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα