Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: Ο Διευθυντής, η «Παλλακίδα» και ο Ανθυπαστυνόμος…

Email αναγνώστριας

«Ροζ» ιστορία με πρωταγωνιστές μια όμορφη νεαρή γυναίκα και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη σε εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος έχει την έδρα του στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεσήλικας Διευθυντής και ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, πριν από μερικούς μήνες, προσέλαβε με σύμβαση την κατά 20 έτη νεότερή του Χ.Κ.. Η Χ.Κ. φημολογείται ότι αμείβεται από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία

συμμετέχει ο φορέας και τα οποία διαχειρίζεται ο Διευθυντής.

Φυσικά, το παραπάνω δεν θα εμπεριείχε οτιδήποτε επιλήψιμο εάν η πολύ εμφανίσιμη δεσποινίδα πράγματι διέθετε όλα τα απαραίτητα προσόντα για να βοηθήσει το φορέα στην υλοποίηση των προγραμμάτων από τα οποία πληρώνεται, αλλά κι αν δεν διατηρούσε με τον (παντρεμένο με παιδιά) Διευθυντή εξαιρετικά «στενή σχέση», πράγμα που σύντομα οδήγησε σε συνεχείς «προαγωγές» της μέσα σε χρονικό διάστημα μόνο λίγων μηνών.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η συμβασιούχα νεαρή, με ελάχιστες σπουδές και επαγγελματική εμπειρία, εκτελεί καθήκοντα «Προϊσταμένης», διοικώντας και αναθέτοντας καθημερινά έργο σε τουλάχιστον δύο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και πλήθος λοιπών στελεχών του φορέα, οι οποίοι διαθέτουν πολλαπλάσια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, φροντίζοντας πάντα να υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση την ιδιαίτερη σχέση της με το Διευθυντή.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι η «Προϊσταμένη» φαίνεται να έχει συνάψει παράλληλο ερωτικό δεσμό με (επίσης παντρεμένο) 30άρη Ανθυπαστυνόμο αποσπασμένο στον ίδιο φορέα, και σε καθημερινή βάση απολαμβάνουν πολύωρα, ερωτικά τετ-α-τετ, είτε απουσιάζοντας συνεχώς από την υπηρεσία τους δήθεν σε εξωτερικές δουλειές, είτε «βρισκόμενοι σε συνεργασία» σε διάφορες αίθουσες και γραφεία του φορέα στα οποία διαθέτουν προνομιακή πρόσβαση.

Το ζευγάρι έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από μεγάλο μέρος του προσωπικού που υπηρετεί σε υπηρεσίες του υπουργείου, καθώς το ερωτικό πάθος τους οδηγεί πολλές φορές σε απροσεξίες.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Διευθυντής δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί το παραμικρό αφού, όπως φημολογείται, οι υπόλοιποι υφιστάμενοί του, αν και αγανακτισμένοι από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τρέμουν και μόνο στην ιδέα να του αποκαλύψουν το τι ακριβώς συμβαίνει. Σε αυτό, πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η νεαρά δεν παρέχει τις «πολύτιμες» υπηρεσίες της στο ίδιο κτίριο αλλά σε παρακείμενο, οπότε πρακτικά απολαμβάνει πλήρη ελευθερία κινήσεων χωρίς κανένα έλεγχο.

Εκτός φυσικά, κι αν στο τέλος αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για ερωτικό τρίγωνο….

Το email λάβαμε από την αναγνώστρια Α.Μ και το έστειλε από, http://gossipathens.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

Keywords
Τυχαία Θέματα