Ζήσε τον μύθο σου με τον Καρατζαφέρη δίπλα σου!

Φαν της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» πρέπει να είναι ο Καρατζαφέρης, δεν εξηγείται αλλιώς! Ξημεροβραδιάζεται ο άτιμος με Τσιτσιμπίκου-Αμυρά και εμπνέεται! Έχουν φτιάξει ένα διαφημιστικό, άλλο πράγμα. Με ένα κάρο φωτογραφίες – καρτ ποστάλ ελληνικών νησιών παραλίες κτλ, μας μπουμπουνάνε «Σκεφτείτε ελληνικά» και «Η Ελλάδα

θα τα καταφέρει με τον Γ. Καρατζαφέρη»…
Κεραυνοβολήθηκε από τα ηλιοβασιλέματα!

Κουκουρούκου
Τον τάπωσε κανονικά τον συμpresenter τής Εύας Αντωνοπούλου, η Λόλα Νταϊφά που ήταν καλεσμένη τους today. Μα κάντε hear δηλαδή, ερώτηση που της μπουμπούνισε ο τύπος! Για όνομα, μέρες που ζούμε!
«Δεν μας λείπει συνολικά ο σεβασμός προς την ποιότητα;» αναρωτήθηκε ο TV-φιλόσοφος!
Λεφτά μας λείπουν βρε κελεπούρι μας!
Κομψά του το αμόλησε και η διευθύντρια των δημοσίων σχέσεων: «Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει κανείς το να ζει …».
Τι να του πει η γυναίκα!

Με λένε Λόλα Νταιφά και είμαι ακόμα στο Star
Την οποία, μιας και έφερε ο λόγος, αγνοούσε προφανώς η Αντωνοπούλου ότι βρίσκεται ακόμα στο Star. Και εκεί που είναι έτοιμη να την αποχαιρετίσει, κλείνοντας τη συζήτηση για το βιβλίο της, της ζητά ένα σχόλιο για τη σημερινή television, συμπληρώνοντας «Τόσα χρόνια ήσασταν σε επαφή με το Μέσο…».
Κάγκελο η Νταϊφά! «Και είμαι!» της απάντησε και η presenter το μάζεψε όπως όπως!

Όποια είναι εύκαιρη, την βάζουν να βγάλει και καμιά προεκλογική υποχρέωση 
Καλέ βάλε κάτι επάνω σου, με πολιτικούς μιλάς για τα elections! O λόγος για την today ξανθιά presenter του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του Star, που φόραγε ένα ντεκολτέ… χαντάκι! Τόσο χαμηλό, που έβγαζε μάτι! Και όχι τίποτα άλλο, απέναντι είχες σε παράθυρα τα νιάτα, Χυτήρη και Μαρκάτο! Ό,τι να’ ναι το πλάνο!  

Ποτέ ξανά!
Και να μην ξεχάσουμε. Βρε Εύα Αντωνοπούλου! Τόση ομορφιά, τέτοιο class, μοδάτη γκόμενα, δεν επιτρέπεται! Να έχει φάει σκάλωμα με την έκφραση «Τα πάντα όλα» και όλη την ώρα να την μπουμπουνάει! Μαγαρίσαμε και το πληκτρολόγιο μόνο που την γράψαμε! Κόφτη μαχαίρι! Με το που βγήκε πέρυσι για να κάνεις understood, ήταν την επομένη μέρα last year!
Και απορούμε κιόλα, πώς της κόλλησε… Εκτός κι αν γνώρισε κάνα λαϊκό τύπο από Μπουρνάζι και της την εκσφενδόνισε!

Μα είναι εμφάνιση τώρα με αυτή την αλογοουρά; 
Προς Star. Κυκλοφορεί στο channel σας, ένας τύπος μαλλιάς που βγαίνει στο κεντρικό δελτίο και δίνει από την αίθουσα σύνταξης την δήλωση Άκη για την προφυλάκιση της κόρης του. Κουρεύτε τον! 

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα