AT WAR WITH SATAN.

20:02 30/6/2012 - Πηγή: Olympia
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Καλοί φίλοι του Ολυμπία, κορυφαίοι άνθρωποι, παλικάρια.

Οι αντιδράσεις σε Ελλάδα και Σερβία, θα είναι ισχυρότατες.

Την απόλυση στους δύο παραγωγούς ανακοίνωσε ο σύμβουλος του σταθμού, ο Ερικ Χάνσεν.

«Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας, ούτε και με τις δεξιότητές σας. Ούτε καν με τις ακροαματικότητες» τους είπε ο ίδιος. «Άρα, είναι πολιτικοί οι λόγοι» τον ρώτησαν οι δύο «Αδιάβροχοι». Ο Έρικ, το αρνήθηκε. Και όταν τον ρώτησαν γιατί επέλεξε αυτούς, ο κύριος σύμβουλος δεν απάντησε. Απλώς έσκυψε το κεφάλι και ξεπέρασε το ερώτημα. Τους διαβεβαίωσε ωστόσο πως αποτελεί μία 100% δική του απόφαση.
«Δεν έχω ακούσει ποτέ την εκπομπή σας» πρόσθεσε μετά από λίγη ώρα. «Δεν ξέρω και ελληνικά. Και να σας άκουγα δεν θα καταλάβαινα τι λέτε». Οι Αδιάβροχοι πιστεύουν πως καταλάβαιναν άλλοι και πολύ καλά μάλιστα.

Πως θα αντιδράσουν οι Αδιάβροχοι. Αποκάλυψαν στο e-tetRadio πως θα καταθέσουν αγωγή. Όχι ενάντια στο σταθμό, αλλά εναντίον του Έρικ Χάνσεν! Ο οποίος, σημειωτέον, έχει οριστεί εδώ καιτέσσερις μήνες επικεφαλής των ραδιοφώνων του ομίλου. Ουσιαστικά επικεφαλής, δεν ξέρω αν είναι και τύποις. Την προηγούμενη θητεία του την έκανε, αν θυμάστε, στον Λάμψη 92.3.

http://www.e-tetradio.gr/ar7456el_apolythikanoiadiavroxoiapotonant1972kaiapantoynmeagwgi.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα