H Αριστερη Γοβα στενευει…

14:02 1/3/2012 - Πηγή: Olympia

Από τον Πόρτα – Πόρτα.

Ενστάσεις για την ομιλία κατά της αριστεράς από έναν Δεξιό.

“” Eπειδή, καιρό τώρα, δεν έχω απαντήσει, απ’ αυτό το βήμα, στην αυξανόμενη επιθετικότητα της Αριστεράς, καιρός είναι να πούμε και κάποια πράγματα για την Αριστερά. Η οποία νομίζει ότι η ίδια είναι τάχα υπεράνω κριτικής. Αλλά δεν είναι! Και η οποία «καταγγέλλει» τα πάντα, χωρίς ποτέ να προτείνει τίποτε..——ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ οτι ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

!!

Καταγγέλλει γενικώς και αδιακρίτως τον «κακό καπιταλισμό», τους «κακούς επιχειρηματίες». Τους πάσης φύσεως «κακούς»…

Όμως, η γενική καταγγελία δεν είναι Πολιτική. Είναι εμμονή. Και στην περίπτωσή μας είναι και πολύ υποκριτική εμμονή!( ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ…ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ??? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ? )

Διότι, αν η Αριστερά ψάχνει «κακούς» για να καταγγείλει, καλό θα είναι να κοιτάξει και λίγο στον καθρέφτη της.( ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ.. ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ )

Θα ανακαλύψει ότι μπορεί η ίδια να μην κυβέρνησε ποτέ, αλλά άσκησε επιρροή και στήριξε καταστάσεις νοσηρές και στρεβλώσεις απίστευτες, που έχουν μεγάλη ευθύνη για εδώ που φτάσαμε.( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ?? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 10-12 % ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ! το πιασες τωρα ? )

Στήριξε προνόμια και αγκυλώσεις της δημόσιας διοίκησης, που δημιούργησαν ακυβερνησία και όργιο σπατάλης. (ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 75% ΠΑΣΟΚ 20% ΝΔ ΚΑΙ 5% ΤΑ ΛΙΜΑ… ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ? )

Έδιωξε επιχειρήσεις από την Ελλάδα με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις. Η Αριστερά, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε βαλθεί να διώξει του Κινέζους από τον Πειραιά μόλις πριν δυόμιση χρόνια;… ( ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ??)

Η Αριστερά δεν είναι ο κύριος υπαίτιος για την ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; (ΧΑΧΑΑΑΑ ΔΛΔ ΤΑ 600 ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! Σ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ.. ΡΕ… ΚΒΣ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ..ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ… )

Δεν έκανε, επί πολλά χρόνια, μοναδικές διεθνώς καταχρήσεις στις κινητοποιήσεις, όπου λίγες εκατοντάδες ατόμων κάθε μέρα παραλύουν την πόλη και ταλαιπωρούν αφάνταστα εκατομμύρια συμπολίτες τους;

Η Αριστερά δεν πρωτοστάτησε και στην υπεράσπιση του ασύλου παρανομίας στους Πανεπιστημιακούς χώρους;( ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΒΕΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ? )

Όπως πρωτοστάτησε και στις καταλήψεις σχολείων και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, επί πολλά χρόνια, απαξιώνοντας πλήρως τη δημόσια Παιδεία, για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται;  ( ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΑΤΕ…)

Μπορεί να μην έχουν όλες οι πτέρυγες της Αριστεράς ευθύνη για καθένα απ’ όλα αυτά. Αλλά ολόκληρη η Αριστερά κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα