Oι ήρωες του Αιγαίου και η μισή ντουζίνα υπουργοί του Πενταγώνου!.. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ “ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ” (ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ-98,9)

Μια εκπομπή για πραγματικούς ήρωες με φόντο την απερίγραπτη πολιτική ηγεσία και τα διαρκή παιγνίδια της σε βάρος των Ελλήνων.
Οι ήρωες που χάθηκαν, όπως ο Κώστας Ηλιάκης, υπερασπιζόμενοι ιδανικά και οι καρεκλοκένταυροι του Πενταγώνου με τους εμπόρους όπλων να ζέχνουν στους διαδρόμους του.

Ο “τεχνοκράτης” Λουκάς Παπαδήμος κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση 49 νοματαίων από τους οποίους οι 4 είναι υπουργοί

Άμυνας.

Στην εκπομπή “ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ” μιλάνε οι συγγενείς των ηρώων που χάθηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.

Μια πατρίδα που έχει την ατυχία να παράγει τόσο ολίγιστους πολιτικούς άνδρες-με ελάχιστες εξαιρέσεις. Καμία σχέση με τους ήρωες του Αιγαίου.

Σήμερα στις 4 το απόγευμα στους 98.9>

Επίσης μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά από την ιστοσελίδα του “ΡΑΔΙΟ 9″

ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣΤο ίνδαλμα που κανείς δεν μπορεί να γκρεμίσει«Να είστε καλά και να μην ξεχνάτε αυτούς που κάνουν τη διαφορά, αυτούς που είναι οι πραγματικοί ηγέτες όπου και αν δραστηριοποιούνται, έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντός τους στο ακέραιο, χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές, σε μια περίοδο που συμβαίνουν τόσα τραγελαφικά στο δημόσιο και ιδιωτικό βίο».Με αυτά τα λόγια ο αδερφός του Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, Φίλιππος Ηλιάκης, καλωσορίζει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας που δημιούργησε για τον Έλληνα αξιωματικό, τον πιλότο που χαμογελά ακόμα στις φωτογραφίες του που βρίσκονται όχι μόνο στην υπηρεσία του ή στην οικογένειά του, αλλά ακόμα και στα σπίτια όσων νιώθουν υποχρέωση να πουν ένα ευχαριστώ στον ηρωικό πιλότο που σκοτώθηκε υπερασπίζοντας την πατρίδα μας.

Όπως σε λίγες λέξεις αναφέρει ο αδερφός του:«Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ. ΗΡΩΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪΟΥ 2006 ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ F-16 ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΣ».Πέντε χρόνια με αναπάντητα γιατί Ήταν Μάιος του 2006, 23 του Μάη λίγο μετά την ονομαστική εορτή του Κώστα Ηλιάκη, λίγο μετά την ημέρα που ο σμηναγός έκανε ο αδιανόητο για τον απλό άνθρωπο, αυτόν που έχει ως μέτρο το ανθρώπινο, που πήγε ανήμερα της εορτής του, ημέρα Κυριακή και ενώ δεν είχε υπηρεσία, να πετάξει για τις εκδηλώσεις από τη Μάχη της Κρήτης!Ήταν Μάιος του 2006, 23 του Μάη, δύο 24ωρα από τη γιορτή που γιόρτασε στο Μάλεμε τιμώντας τη μνήμη Ηρώων, όταν η υπέρβαση του ανθρώπινου έδινε τη σειρά της στην κατάκτηση του Ηρωικού, όταν ο Ήρωας Σμηναγός έκανε αυτό που πάντα έκανε, το καθήκον του στην Πατρίδα και την Π.Α., όταν η Ελλάδα πάγωνε στην είδηση της απώλειάς του.Η επίσημη εκδοχή κάνει λόγο για θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά. Επισήμως το αεροπλάνο του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16. Ανεπισήμως ακούστηκαν (και ακούγονται) πολλά. Για εσκεμμένη ενέργεια του Τούρκου αλλά ακόμα και για κατάρριψη.Ο ίδιος ο αδερφός του με την ευκαιρία τις αδελφοποίησης των Δήμων Καρπάθου και Χανίων στις 23 Μαΐου του 2008 έγραψε στα «Χανιώτικα Νέα»:«Παρακαλώ σήμερα, ημέρα θύμησης και τιμή
Keywords
Τυχαία Θέματα