ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!

20:11 27/1/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.

«Αισθάνομαι ιδιαιτέρως ευτυχής», αυτό δήλωσε ο «πρωθυπουργός» Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είχε την «ευκαιρία» να γιορτάσει την πρωτοχρονιά, «με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη». Και πρόσθεσε «Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», και αφού συνεχάρη όλους όσους οργάνωσαν την εκδήλωση,

η οποία, όπως είπε, «έχει μεγάλη σημασία για όλους μας», κατέληξε, λέγοντας: «Πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν».

Ήταν μια τρομερή δήλωση, μια δήλωση που περιλαμβάνει όλη την φιλοσοφία αυτού του ανθρώπου που διόρισαν ως πρωθυπουργό τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, παρ’ όλες τις αιτιάσεις των αρχηγών τους για το αντίθετο, χωρίς να ρωτηθεί ο λαός, για  να πάρει τα δυσμενή μέτρα, να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες και να μπει δίχτυ προστασίας στα κόμματα. Οι κοκορομαχίες μεταξύ των κομμάτων είναι για μας, στην ουσία δεν υπάρχει καμιά διαφωνία και η αγαστή συνεργασία τους είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εγκάθετη κυβέρνηση. Αυτό είναι το πολιτικό μας σύστημα διαθέτει σύστημα αυτοπροστασίας.

Μια συμπονετική δήλωση ενός ανθρώπου λοιπόν, σα να συμπάσχει με τον πόνο των συνανθρώπων του. Μια δήλωση όμως, τόσο αποκρουστική που θα μπορούσε να την κάνει μόνο ένας κατακτητής επισκεπτόμενος ως ένδειξη καλής θέλησης τα συσσίτια των πεινασμένων υπηκόων του. Μια ευνομούμενη πολιτεία όμως, κ. Παπαδήμο, οφείλει πρώτα να εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια και την διαβίωση των πολιτών της, ώστε να μην έχουν ανάγκη την φιλανθρωπία των συνανθρώπων τους.

Γιατί  αισθάνεται «ιδιαιτέρως ευτυχής», όμως ο «κατοχικός» πρωθυπουργός;
Επειδή βλέπει πεινασμένους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη του;
Επειδή ξέρει ότι ο ίδιος δε θα βρίσκεται ποτέ ανάμεσα τους;
Επειδή  είδε λίγους ενώ περίμενε περισσοτέρους;

«Πιστεύω να βρουν μιμητές και υποστηρικτές» είπε, γνωρίζει ότι τα πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο, θέλει και την επομένη χρονιά να αισθάνεται «ιδιαιτέρως ευτυχής» γιατί με την εφαρμογή της πολιτικής την οποία παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση και συνεχίζει να εφαρμόζει, οι  αναξιοπαθούντες θα είναι ακόμα περισσότεροι. Εγώ πάντως του εγγυώμαι ότι θα κουραστεί να χαιρετά πεινασμένους.

Διορίσθηκε πρωθυπουργός, γιατί σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη: «Ο κ. Παπαδήμος ξέρει όλους αυτούς με το μικρό τους όνομα. Με τον Τρισέ έχει συνεργαστεί, με τη Μέρκελ, με τον Σαρκοζί. Είναι και θέμα ανθρωπίνων σχέσεων». Τον έβαλαν δηλαδή να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδας επειδή γνωρίζει παράγοντες της τρόικα (είναι φιλαράκια), αυτοί θα λυπηθούν τον φίλο τους και θα  βοηθήσουν την Ελλάδα Τρομερή σκέψη.

Εγώ πάντως γνωρίζω ότι μέχρι τώρα, μόνο τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας απεκάλεσε με το μικρό του όνομα (Γκιντο). Όλοι οι άλλοι (οι συνεργάτες του!!!!) μάλλον τον βλέπουν σαν μεταφορέα των εντολών τους, για τις οποίες όπως λέει «δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές». Και για να θυμίσω, ο κ. Καραμ

Keywords
Τυχαία Θέματα