ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ III

23:53 1/12/2012 - Πηγή: Olympia

Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.

Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι’αυτό δε θα

τη βγάλει καθαρή.

Λείπει μόνον η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αυτή θα είναι η αναθεώρηση του συντάγματος Ελληνάκο. Εσύ κάποια στιγμή θα κάνεις πάλι το χρέος σου. Θα ψηφίσεις τη βουλή που θα την υπογράψει και μαζί θα θάψεις και τη χώρα σου. Βέβαια και πάλι θα το κάνεις με καλό σκοπό. Για να πάρεις άλλη μια δόση.

Το ψόφιο κουφάρι της ως ένα “σύγχρονο” κράτος θα αλλάξει ονομασία Ελληνάκο. Το νέο της όνομα θα είναι “Ελληνική Τραπεζοκρατία”.

Η νέα σημαία που θα της δώσουν θα είναι παρόμοια με την ήδη υπάρχουσα, μόνο που αντί του σταυρού θα έχει το σύμβολο του Ευρώ. Τα παιδιά σου όλο καμάρι θα τραγουδούν “της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο ένα κάτασπρο ευρώ”.

Αυτά αποφασίστηκαν Ελληνάκο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής για τον αγώνα που κάνεις να σώσεις τις τράπεζες και το Ευρώ. Για άλλη μια φορά η μοίρα σε έκανε πρωτοπόρο. Όπως οι πρόγονοί σου χάρισαν στον κόσμο την Δημοκρατία, έτσι και εσύ θα χαρίσεις την Τραπεζοκρατία.

Το μνημείο του “Αγνώστου Στρατιώτη” θα αλλάξει Ελληνάκο και θα μετονομαστεί σε “Αγνώστου Χρεοφειλέτη” και αντί του νεκρού οριζοντιωμένου στρατιώτη θα μπεις εσύ σε όρθια στάση. Ναι Ελληνάκο, στη στάση του αγώνα σου. Σε όρθια στάση, με γουρλωμένα μάτια και με τη θηλιά στο λαιμό. Έτσι όπως είσαι όταν αυτοκτονείς κρεμώμενος δίνοντας τον αγώνα τον καλό για να σώσεις τις τράπεζες και το νόμισμα που τόσο αγάπησες.

Όλα τα έθνη θα υποκλιθούν μπρος στην ανδρεία σου Ελληνάκο. Εσύ είσαι ο πρώτος που δέχθηκες τα χρέη των τραπεζών να τα αναλάβεις εσύ, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Εσύ ανοίγεις τον δρόμο ώστε να μπορέσει η Τραπεζοκρατία να απλωθεί και να κατακυριεύσει όλον τον κόσμο.

Και ναι Ελληνάκο, μάλλον θα σου κάνουν το χατίρι να είναι “Προεδρική Τραπεζοκρατία”, ώστε άλλος ένας δικός σου διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα. Ο Τραπεζίτης που θα σε κυβερνά να εκλέγεται απευθείας από εσένα, τον “κυρίαρχο λαό”.

Εσύ Ελληνάκο θα καλείσαι Τραπεζο-υπήκοος ή τραπεζοκόμος ή απλά βλάκας. Η δε χώρα σου θα είναι μια πολιτεία της ομοσπονδίας των Ηνωμένων Τραπεζοπολιτειών της Ευρώπης.

* Εάν αναρωτιέσαι γιατί λέω 4 χρόνια και όχι 3 που σου λέει η τηλεόραση ότι έχεις κρίση, σου θυμίζω ανόητε ότι το 2008 αποφάσισες (δια του υπουργού σου κ. Αλογοσκούφη), πρώτος σε όλη την Ευρώπη, να “θωρακίσεις” τις τράπεζες με τα δικά σου λεφτά. Ίσως σήμερα με τα μέτρα των 13 δις να καταλαβαίνεις τι θυσίες θα κάνεις για να ξεπληρώσεις μόνον τα πρώτα 28 δις που ανέλαβες τότε.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Γιατί άραγε δεν θα έπρεπε ν

Keywords
Τυχαία Θέματα