Αντώνη Σαμαρά, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία…

14:35 14/5/2012 - Πηγή: Olympia

Φίλε Αντώνη Σαμαρά,

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είσαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές, οι οποίες θα γίνουν σύντομα. Πολλές φορές σε έχω καλέσει από αυτό εδώ το βήμα να κάνεις κάποιες ενέργειες, τις οποίες εάν είχες κάνει, σήμερα θα ήσουν τόσο εσύ όσο και η ΝΔ σε πολύ καλύτερη μοίρα. Δυστυχώς δεν τις έκανες. Τώρα έχεις μια τελευταία ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τον κ. Τσίπρα με τα ίδια του τα όπλα. Πρέπει να

το κάνεις, άκουσέ με.

Μια από τις πέντε προτάσεις που καταθέτει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση είναι και ο εκλογικός νόμος. Δηλαδή η ψήφιση της απλής αναλογικής. Πρέπει άμεσα τώρα, πριν το απόγευμα, να καλέσεις….. τους κ.κ. Τσίπρα, Βενιζέλο, Καμμένο και Κουβέλη, με πρόταση να σχηματιστεί κυβέρνηση με ένα και μοναδικό αντικείμενο. Την ψήφιση εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής με πάνω από 200 βουλευτές, ώστε να ισχύσει στις επόμενες εκλογές. Αμέσως μετά, θα επακολουθήσει διάλυση της Βουλής και εκλογές. Θέμα παραγραφών έτσι κι αλλιώς δεν τίθεται.

Σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας αρνηθεί και επειδή οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν πρώτο, θελήσει να καρπωθεί το bonus των 50 βουλευτών, ή αρνηθεί ο κ. Καμμένος, τότε αυτόματα θα εκτεθούν στα μάτια του ελληνικού λαού και θα αποδειχτούν αναξιόπιστοι. Εάν όμως δεχτούν τότε θα πρέπει να προχωρήσεις, εκτός και αν πιστεύεις είτε εσύ είτε ο κ. Βενιζέλος ότι θα εκλεγείτε ποτέ αυτοδύναμοι.

Φίλε Αντώνη Σαμαρά,

Έτσι κι αλλιώς το παλιό πολιτικό σύστημα των καλπονοθευτικών αυτοδυναμιών κατέρρευσε.

Κάνε την κίνησή σου.  

Πέτρος Χασάπης.

 


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα