Απίστευτο! Ο Παπανδρέου χαρακτήρισε τον Μιχελάκη ως παράφρονα και πράκτορα σκοτεινών κέντρων!

21:53 19/9/2012 - Πηγή: Olympia

Μέχρι πριν δύο χρόνια, ουδείς θα μπορούσε να συνδυάσει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Το να είναι δηλαδή συγχρόνως και παράφρονας και πράκτορας σκοτεινών κέντρων. Ως γνωστόν ιστορικά και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2009, τα σκοτεινά κέντρα επέλεγαν μόνο ανθρώπους με στοιχειώδη λογική (τουλάχιστον) για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Στον αντίποδα, ο παράφρονας, δεν χρειαζόταν να γίνει μέλος κάποιων σκοτεινών συμφερόντων για να καταστρέψει.
Αυτά τα στερεότυπα γκρεμίστηκαν με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου

την αποφράδα εκείνη ημέρα, το 2009. Εκεί ο πλανήτης κατάλαβε ότι πλέον το να είσαι και παράφρονας και πράκτορας σκοτεινών συμφερόντων ήταν εφικτό.
Τώρα το πως κατέβηκε στους εγκεφάλους που περιτριγυρίζουν τον Γιώργο να αποδώσει και
τους δύο αυτούς χαρακτηρισμούς στον Μιχελάκη, θα ήταν ανεξήγητο εάν…
…δεν είχε προηγηθεί η ανεκδιήγητη ανακοίνωση του μετά τις αποκαλύψεις μας και της Δημοκρατίας, όπου μας χαρακτήρισε “εκπροσώπους της φαυλοκρατίας”!!
Ο άνθρωπος δηλαδή που έκανε την μπίζνα του αδελφού του (την πράσινη ανάπτυξη) επίσημη κρατική πολιτική όταν έγινε πρωθυπουργός, μίλησε (και) για φαυλοκρατία.
Αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να του καταλογίσει είναι το “πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.”
Ο Γιώργος δεν γνωρίζει την έννοια “θλίψη”. Ζει σε μία απέραντη παιδική χαρά με κανό, ποδήλατα, πατίνια, νεροτσουλήθρες κλπ…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα