ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το «Πρώτο Θέμα» ήταν… χορηγός της πισίνας στις φυλακές Κορυδαλλού! Των φ ρονίμων τα παιδιά;;

15:03 23/7/2012 - Πηγή: Olympia

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει πλέον η “αποκάλυψη” του «Πρώτου Θέματος» για τη λειτουργία πισίνας στο…

Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ), Αντώνης Αραβαντινός με γραπτές δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ένας από τους ιδιώτες χορηγούς του έργου για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Ψυχιατρείο, είναι συνιδιοκτήτης στο «Πρώτο Θέμα»!

Με άλλα λόγια, οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας φαίνεται να γνώριζαν

εξαρχής την κατασκευή της «πισίνας» – αφού ένας απ’ αυτούς τη χρηματοδότησε – και περίμεναν την ολοκλήρωση του έργου προκειμένου να δημοσιεύσουν αποκλειστικές φωτογραφίες και να… καταγγείλουν το «σκάνδαλο»!!!

Όπως είναι γνωστό στην ιδιοκτησία της εν λόγω εφημερίδας μετέχουν με 60% οι γνωστοί δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, ενώ το 40% των μετοχών κατέχει ο πρώην οικονομικός σύμβουλος του ηγούμενου Εφραίμ, Αναστάσιος Πάλλης.

Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα διατείνονται ότι ο Πάλλης είναι απλά ο “μπροστινός” του μεγαλοεφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η ανακοίνωση του Α. Αραβαντινού, που υποστηρίζει ότι το σχετικό δημοσίευμα στηρίχτηκε σε ψεύτικα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, στάλθηκε στο «Πρώτο Θέμα online» την Κυριακή το βράδυ. Όμως μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι οι υπεύθυνοι δεν είχαν δημοσιεύσει ούτε μία λέξη της…

Αντίθετα συνέχισαν και σήμερα την επίθεση σε βάρος του αντιπροέδρου της ΟΣΥΕ, δημοσιεύοντας και νέα φωτογραφία της περίφημης «πισίνας».

Ωστόσο εξακολουθούν να αποσιωπούν, ότι την αντλία για να γεμίζει νερό, την προσέφερε ως δωρεά ένας από του ιδιοκτήτες της εφημερίδας… (διαβάστε εδώ)

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ, αλλά το θέμα δεν θεωρείται μείζον αφού για το συγκεκριμένο έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Ψυχιατρείου των φυλακών δεν χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα.

Τι υποστηρίζει ο Αντώνης Αραβαντινός:

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων έχει ως εξής:

«Στο πρώτο Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας μας, αποφύγαμε να αναφερθούμε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ως το ΜΜΕ που ανέδειξε, με τιτλοθηρικό τρόπο, την ύπαρξη δήθεν SPA, πισίνας και άλλους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, επειδή σεβαστήκαμε την κατά τα άλλα ευγενή χορηγία ενός εκ των ιδιοκτητών της, προκειμένου να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας αυτή.

Όμως, μετά τον τρόπο με τον οποίο η κατά τα άλλα έγκριτη και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα αποφάσισε να απαντήσει στο Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας μας, απέδειξε ότι θεωρεί «είδηση» μόνο την επιβεβαίωση της άποψής της.

Επιμένοντας στην άποψή τους ότι «δυο από τους κρατουμένους εργάτες που πήραν μέρος στην κατασκευή της χρησιμοποίησαν τα μπάζα της εκσκαφής για να δημιουργήσουν ράμπα και να περάσουν πάνω από τον τοίχο και να εξαφανιστούν» από παρα

Keywords
Τυχαία Θέματα