ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ ΖΕΙ! ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Η άθλια προβοκάτσια που κάποιοι εξύφαναν διαδίδοντας ψευδώς ότι ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε, δεν ήταν μία απλή φάρσα. Ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο πιθανότατα από το βαθύ progressive ΠΑΣΟΚ του Μιχάλη, που σύντομα θα αλλάξει όνομα.

Δεν είναι τυχαίο πως 24 ώρες πριν από την διασπορά της αθλιότητας, τόσο το facebook όσο και το twitter του πασίγνωστου συγγραφέα είχε

σιωπήσει. Είναι δεδομένο πως οι εχθροί του Λοβέρδου και του μνημονίου παρακολουθούσαν πότε θα σταματήσει ο αγαπημένος συγγραφέας να ενημερώνει τα Social Μεδια του ώστε να χτυπήσουν με πειθώ.

Ο ίδιος ο ηρωϊκός, διεθνούς κύρους συγγραφέας, χαρακτήρισε “άθλια” την “είδηση” και αποκάλυψε πως πρόκειται για μια προσπάθεια συκοφάντησής του. Δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Χρήστος Χωμενίδης, ένας ήρωας των καιρών μας, στήριξε με σθένος το μνημόνιο ενώ μπήκε στο στόχαστρο των κρυπτοπασόκων του Indymedia που στηρίζουν αφανώς το μνημόνιο, με σκοπό να τον απειλήσουν ώστε να σταματήσει να στηρίζει φανερά το μνημόνιο και να πασοκοποιήσει την δράση του (κουκούλα, μολότωφ, κάψιμο σε αγανακτισμένους, ΠΑΜΕίτες, ΜΑΡΦΙΝ κλπ). Μπουρλότο να γίνουν όλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι σατανιστές της ΑΖΑΖΕΛ – ΑΔΕΔΥ που του την φυλάνε από τότε που είπε την επομένη της ψήφισης του μνημονίου, γεμάτος χαρά πως τώρα θα γλιτώσουμε από κάποιους χαραμοφάηδες… Ως γνωστόν, μπορεί οι μισοί που ψήφισαν “ΝΑΙ” στο μνημόνιο να είναι πράσινοι συνδικαλιστές, αλλά και αυτοί που το πολεμούν είναι πάλι πράσινοι συνδικαλιστές.

Για να μην σας κουράζουμε, μιας και ο Χρήστος Χωμενίδης ξαναήλθε στην επικαιρότητα (εννοούμε λόγω του τραγικού γεγονότος, γιατί όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον Χρήστο Χωμενίδη καθημερινά, οι μωαμεθανοί εκτός Παρασκευής), ας δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας.

Να αγοράσουμε όλοι το νέο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη, που κάποιοι κακοήθεις λένε ότι πηγαίνει άπατο. Να εκδικηθούμε τους διαδικτυακούς δολοφόνους που πριν την υποτιθέμενη αυτοκτονία του συγγραφέως, είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν και το βιβλίο του με κριτικές όπως αυτή: Το νέο βιβλίο του Χρ. Χωμενίδη… χωλαίνει

Και βέβαια να ψηφίσουμε Χρήστο Χωμενίδη που εντάχθηκε πλέον στην φυσική κατάληξη των κυνηγημένων υπερασπιστών του μνημονίου, την Δημοκρατική Αριστερά του κυρίου Κουβέλη. Όλοι ψηφίζουμε Κουβέλη – Χωμενίδη, αντιστεκόμενοι στις κακοήθειες που δημοσίευσε το αλητήριο “Αμάν τον Μάτι μου” από την πίκρα του που το απονενοημένο ήταν ψέμμα:

Η διάψευση της αυτοκτονίας έφερε τις χιλιάδες προοδευτικές καρδούλες στη θέση τους καθώς ο Χωμενίδης (φοβούμενος και αυτός τη φάπα που θα πέσει σε όλους τους υμνητές της Χούντας) έχει εσχάτως εγκαταλείψει τους ύμνους στον Γιωργάκη προσχωρώντας στο Κόμμα του Μεγάλου Γέλιου που ίδρυσε ο απόλυτος άρχων της Δεξιοκεντροαριστεράς Φώτης Κουβέλης και στο οποίο, εκτός του προαναφερθέντος, συμμετέχουν μορφές της παγκόσμιας πολιτικής όπως ο “Φεραρίστας” Γρηγόρης Ψαριανός, ο γυρολόγος Μπίστης και ο μέντορας της Πετρούλας, Σταμάτης Μαλέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα