ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ MAILS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ – ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ!

23:55 1/11/2011 - Πηγή: Olympia

Πόσο, μα πόσο ηλίθιους θεωρούν τους Bloggers οι βουβουζέλες του ΔΝΤ;

Πόσο αδίστακτοι είναι; Ετοιμάζονται να ρίξουν την χώρα εκτός Ευρωζώνης (αυτός είναι ο σκοπός του δημοψηφίσματος) και να τα ρίξουν στον …λαό! Εξ ου και ο μηχανισμός προπαγάνδας που αποκαλύπτουμε.

Την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ έλεγε τα ασυνάρτητα επιχειρήματα του περί συμφερόντων που τον πολεμούν, λέγοντας συγκεκριμένα ότι “όλες αυτές τις εξελίξεις οφείλονται σε τραπεζικά συμφέροντα τα οποία μάχονται

την κυβέρνηση λόγω της απόφασης για κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σύστημα θα αντιδράσει λυσσαλέα.”

Το μόνο βέβαια που αντιδρά λυσσαλέα είναι το παρακράτος της προπαγάνδας ΓΑΠ – τοκογλύφων που την ίδια στιγμή εξαπέλυσαν σε χιλιάδες διευθύνσεις τα ακόλουθα μηνύματα:

Email 1. Η ατάκα του ΓΑΠ, σταλμένη από “αναγνώστρια” ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! Βρε τι σύμπτωσις, υπάρχει και δεύτερος άνθρωπος στον πλανήτη που “σκέφτεται” όπως ο ΓΑΠ; Δείτε:

Magda Iliadou [email protected] προς antrep2010, info, Εμένα, katagelies, kostasxanπροβολή λεπτομερειών 10:48 μ.μ. (Πριν από 30 λεπτά)                   Θέμα: Το quiz των έξυπνων!

Ποιος εξυπηρετεί, λοιπόν το εθνικό συμφέρον ακόμη και όταν δεν συμπίπτει με το συμφέρον των μεγαλομετόχων των τραπεζών; Και ποιος είναι έτοιμος να παρακάμψει το νόμο για να βρεθεί μια λύση που θα αποτρέπει τις κρατικοποιήσεις τραπεζών, προς όφελος των μεγαλομετόχων και των μάνατζερ; Ίσως αυτή η διαφορά στάσης να εξηγεί και γιατί τα ισχυρότερα οικονομικά συμφέροντα της χώρας, τα τραπεζικά συμφέροντα δίνουν λυσσαλέα μάχη στο προσκήνιο και, κυρίως, στο παρασκήνιο για την πάση θυσία ανατροπή του Γ.Α.Π.——————Δεύτερο mail, Η αγιοποίηση του Δημοψηφίσματος, με δείγμα το …κόμμα του Καρατζαφέρη! Τα δύο βίντεο που ακολουθούν, φτιάχτηκαν και ανέβηκαν στον ίδιο λογαριασμό, αλλά στάλθηκαν από “διαφορετικούς, αυθόρμητους αναγνώστες”! και όμως, είχαν μονοψήφιες προβολές και τα δύο όταν εστάλησαν!! Όπως και ο λογαριασμός που φιλοξενούντο, ιδρύθηκε λίγες στιγμές πριν σταλούν και δεν περιείχε κανένα άλλο βίντεο! Μα πόσο κρετίνοι είναι αυτοί που μας κλέβουν ρε παιδιά…
Maria Papanastasiou [email protected]προβολή λεπτομερειών 10:42 μ.μ. (Πριν από 49 λεπτά)Δείτε ποια στελέχη του ΛΑΟΣ συμφωνούσαν απο πριν για το δημοψήφισμα του Γιώργο Παπανδρέου!http://www.youtube.com/watch?v=cJvOamVqe9I———————-Τρίτο Mail, Αγιοποιούμε το δημοψήφισμα “ξεσκεπάζοντας τον Τσίπρα”!! (το βίντεο που λέγαμε πριν, από τον λογαριασμό του …Petroglou, Που απλά δεν υπάρχει!!)Andreas Petroglou [email protected]προβολή λεπτομερειών 9:30 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)

Δείτε ποιος από το ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τον κ. Παπανδρέου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9AklnPpYEwQ———————-Mail 4. Εάν δεν καταλάβατε γιατί ο Μητσοτάκης έκραξε το δημοψήφισμα, εδώ έχετε την επιτομή της προπαγάνδας! Η θετική παρεμβατικότητα στα λεγόμενα του Μητσοτάκη είναι μηδενική. Άρα, ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο χρήσιμος όταν
Keywords
Τυχαία Θέματα