ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΟΙ ΤΣΟΥΡΑΣ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!

Ακόμα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, να σταλεί επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο για τις απόρρητες δαπάνες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το θέμα έχει λάβει διαστάσεις σκανδάλου μετά τις συνεχείς οχλήσεις και επερωτήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ενώ εισήχθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Η ερώτηση που έχει ήδη κατατεθεί δεν αφορά τον προορισμό των κονδυλίων ούτε την παραβίαση του απορρήτου, καθώς τα στοιχεία θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάσης Τσούρας συμφώνησε με τους Απόστολο Κακλαμάνη και Βύρωνα Πολύδωρα να σταλεί η επιστολή, αναμένοντας με ενδιαφέρον την επίσημη απάντηση της κυβέρνησης, αφού μέχρι στιγμής ο ΥΠΕΞ έχει απαντήσει άσχετα πράγματα με την ερώτηση και ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δηλώνει αναρμοδιότητα!

Διαβάστε τα σχετικά δημοσιεύματα του ΟΛΥΜΠΙΑ για τις απόρρητες δαπάνες:

ΒΟΜΒΑ: Άρωμα σκανδάλου με τη διαχείρηση των απόρρητων δαπανών του Υπουργείου Εξωτερικών!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ – «ΕΒΓΑΛΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 Εκατ. ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ» ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

Διαστάσεις σκανδάλου με τις απόρρητες δαπάνες του ΥΠΕΞ: Εισήχθη στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, παρόν στην ακρόαση της Επιτροπής ήταν και ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, αλλά και ο Ειδικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Κοροβέσης.

Αλήθεια, ο κ. Ρακιντζής έχει ανανεώσει τη θητεία του ως Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα