Ασυδοσία στον τουρισμό. Αυτά είναι τα έργα του “μεγάλου στοχαστή” που κατήργησε και το υπουργείο. Ολετήρες…

23:32 29/5/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Kavaliero Viajes, με ήδη “βεβαρημένο” παρελθόν, (με επανειλημμένες καταγγελίες πελάτων και δημοσιογράφων) αντιμετωπίζει και πάλι μεγάλο αριθμό καταγγελιών από ξενοδοχεία, τουριστικούς οργανισμούς και πελάτες, με αντίστοιχες κοινοποιήσεις σε ΕΟΤ και λοιπούς επίσημους φορείς σε Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό.

Η πρόσφατη τακτική της συγκεκριμένης εταιρείας, χρησιμοποιεί

επανειλημμένως πιστωτικές κάρτες πελατών και συνεργατών της, χωρίς αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις των
κατόχων, για πληρωμές ξενοδοχείων και λοιπών προμηθευτών στο εξωτερικό, με πιο πρόσφατη τη καταγγελία από γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ολλανδία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η πιστωτική κάρτα είχε δοθεί από πελάτη της Kavaliero Viajes, προκειμένου για εξόφληση ξενοδοχείου στην Ισπανία. Αντ‘αυτού οι υπεύθυνοι της Kavaliero απόφασισαν να την χρησιμοποιήσουν για αποπληρωμή σχετικών οφειλών τους σε ξενοδοχειακή αλυσίδα, άσχετες με το συγκεκριμένο πελάτη.

Τη συγκεκριμένη περίπτωση ανέλαβε άμεσα η Εισαγγελία Αθηνών που μετά από συνοπτικές νομικές διαδικασίες, αποφάσισε την άμεση λήψη ασφαλιστικών μέτρων από το Πρωτοδικείο εις βάρος του ιδιοκτήτη και διευθύνοντος συμβούλου της Καβαλιέρος ΕΤΚΕ κ. Νίκου Καβαλιέρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από καταγγέλουσα εταιρεία, το Kavaliero Viajes έστειλε δύο πλαστά εμβάσματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο ξενοδοχείο στην Ισπανία. Το ξενοδοχείο περίμενε να δει την πληρωμή, η οποία δεν έγινε ποτέ και φυσικά άφησε χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση ή πρόληψη του κόσμου έξω από τα δωμάτια. Όλοι οι πελάτες με δικά τους κόστη και διαδικασίες πλήρωσαν τη διαμονή τους εκ νέου στην Ισπανία και πλέον απαιτούν από το Kavaliero τη σχετική αποζημίωση. Χωρίς βέβαια “φως στο τούνελ”, καθώς οι υπέυθυνοι της ανωτέρω εταιρείας δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο.

http://traveldailynews.gr/news/article/53073


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα