Μπράβο στα παιδιά!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012». Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να ενισχυθούν, εν

όψει των γιορτών ,οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το έργο της Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των «Γιατρών του Κόσμου» και της Praksis.

Στο πλαίσιο αυτό, στήθηκαν 28 Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά. Η ανταπόκριση των νέων, αλλά και όλων των συμπολιτών μας , ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού τα αγαθά (τρόφιμα, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης), που προσφέρθηκαν ξεπέρασαν τα 6.000 τεμάχια, συνολικά. Η προσπάθεια αυτή , κορυφώθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Καπνικαρέας (Πεζόδρομος Ερμού), όπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συγκεντρώθηκαν οι προσφορές και παραδόθηκαν στις παραπάνω οργανώσεις και σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Keywords
Τυχαία Θέματα