Χριστούγεννα! Ημέρες αγάπης και πράσσειν’ άλογα…

Γράφει ο (κατάδικος μας) Ζησόπουλος Δημήτρης
Σκηνοθέτης.

 Στη Λάρισα, που λέτε, έχουν ένα κυνοκομείο Δημοτικό, στο οποίο υποτίθεται πως βρίσκουν καφύγιο τα αδέσποτα, που από ανθρώπινη και μόνο αδιαφορία βρέθηκαν στο δρόμο. Ένα τυπικό για τα ελληνικά δεδομένα κυνοκομείο, που απλώς παίζει το ρόλο του χώρου που θα κλείνονται τα ζώα για να μήν ενοχλούν τον “πολιτισμό” μας. Βλέπετε, μας ενοχλούν τα αδέσποτα αλλά όχι ο ηλίθιος που εξ΄αιτίας του

το ζώο βρέθηκε στο δρόμο να παλεύει για τη ζωή του.
       Παραθέτω δύο videos στα οποία φαίνεται καθαρά η νεοελληνική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο: Υπάλληλοι τραμπούκοι απέναντι σε δύο κοπέλες που τακτικά περνούν και προωθούν ζώα σε σπίτια που θα τα φροντίζουν. Υπάλληλος “άντρακλας” που λέει σε κοπέλα “σκάσε μωρή” λες και είναι το τσιφλίκι του η υπηρεσία που του δίνει το μισθό του και βγαίνει από το υστέρημα όλων μας. Υπάλληλοι που απειλούν κοπέλες!!!
       Το πρόβλημα ξεκινά μάλλον από το ότι η πλειοψηφία μας, δε γουστάρει τη δουλειά του. Και με το ζόρι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, ιδίως όταν έχεις να κάνεις με ζωές.
       Ο λόγος της δημοσίευσης είναι να δουμε τη φάτσα μας στον καθρέπτη και να καταλήξουμε τελικά αν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Αν μας αρέσει, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Αν όχι, θέλει πολύ κόπο για να επαναπροσδιοριστούμε ακόμα και ως άνθρωποι, πολύ περισσότερο ως πολίτες.

Δείτε το και μόνοι σας:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=220372411374271

http://www.facebook.com/video/video.php?v=220679781343534

Η πλήρης ιστορία εδώ:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.220533798024799.52020.100002045420183&type=3


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα