Δε θα ευχηθώ καλή χρονιά…

09:01 4/1/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο Μάνος Μ.Δε θα ευχηθώ καλή χρονιά γιατί δε θα είναι. Θα περιγράψω πώς μεταβληθήκατε όλα τα κόμματα που εκπροσωπείστε στο , και στο τέλος θα σας ζητήσω μια χάρη.
Το ΠΑΣΟΚ, από κόμμα σοσιαλιστικού λαικισμού, που έβαζε όποιον είχε κομματική ταυτότητα, στο δημόσιο ασχέτως προσόντων, τη δεκαετία του 1980, μετατράπηκε σε εκσυγχρονιστικό-σοσιαλδημοκρατικό, εκτρέφοντας κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις, και τώρα σε διεθνιστικό, παραχωρώντας
κάθε εθνική κυριαρχία και καταστρέφοντας κάθε τι το εθνικό, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο
Η ΝΔ, από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και το μεσαίο χώρο, μετατράπηκε σε ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία. Φιλελεύθερο δεν είναι γιατί συμμετέχει σε μια εξουσία 50 στελεχών, χώρια συμβούλων κ.λ.π, και σε μια εξουσία που διαλύει και τιμωρεί κάθε τι το ιδιωτικό, από μικρομεσαία επιχείρηση μέχρι την ιδιοκτησία στην κατοικία. Λαικό δεξιό που συντάσσεται με συμβάσης παράδοσης της χώρας και Ραιχενμπαχ και Φούχτελ, παλι δεν είναι.
Η Αριστερά εν συνόλω, ξέχασε τις καθημερινές διαδηλώσεις που έκανε επί Καραμανλή για τις τάχα μηδενικές αυξήσεις που έδινε. Πού είστε τώρα κύριοι;
Ο ΛΑΟΣ ποτέ δεν είχε ιδεολογία. Σφετερίζεται πότε πατριωτικές αρχές και άξιες, πότε σοσιαλιστικέςς, προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.
Κανένας από εσάς δεν κατήγγειλε το πρώτο μνήμονιο, κανείς δεν τόλμησε να παραιτηθεί, για να μην χάσετε τα προνόμια και τα λεφτά σας, ασχέτω αν ο λαός πεινά και οι νέοι επιβιώνουμε μέρα τη μέρα, ή φεύγουν στο εξωτερικό άλλοι.
Η Μπακογιάννη, ξέχασε ότι μέχρι τον Μάϊο του 2010 κατείχε εξέχουσες θέσεις στο δικομματισμό και τώρα τον κατηγορεί.
Φέρατε επικυρίαρχους στην πατρίδα μας οικεία βουλήσει, που θα καθορίζουν την οικονομική, κοιωνική, περιφερειακή, παντός είδους πολιτική της χώρας μας.

Γνωρίζατε όλοι σας, (εμείς ως συνήθως τελευταίοι και ας είναι καλά κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν βιβλία και μάθαμε για το ΔΝΤ), τί επιπτώσεις έχει στη χώρα που εγκαθίσταται ο διεθνής αυτό οργανισμός και δεν κάνατε τίποτα!
Αν αγαπάτε την πατρίδα έστω και λίγο, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε εσάς και τα επιτελεία σας, απλά για να εφαρμόζετε έξωθεν εντολές!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα