Διαχείριση μαζών: οι ποιμένες του πολέμου σχεδιάζουν την οργανωτική αλλαγή και τα πρόβατα προβάρουν τρέσα.

14:16 25/1/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Ανακόντα.

Επειδή εδώ και πολύ καιρό έχουν αρχίσει τα παιχνίδια και λόγω των ΚΡΙΣΙΜΩΝ για το μέλλον αυτού του τόπου ζητημάτων που θα τύχουν διευθετήσεως το αμέσως προσεχές διάστημα, για να μην πει κανείς ότι δεν επισημάναμε εγκαίρως ΚΑΙ αυτή την πτυχή, ας πούμε και μια κουβέντα για το deception execution cycle.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

‘Αρθρο 2: (Πρωταρχικές υποχρεώσεις της πολιτείας)
1. O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

‘Αρθρο

5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
3. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

http://www.tavinstitute.org/lectures_and_presentations/pdf/kurt-lewin-contemporaneity/
`μόνο οι όροι του παρόντος μπορούν να εξηγήσουν και να προβλέψουν την εμπειρία και τη συμπεριφορά στο παρόν’. Συνδέοντας την αλλαγή με διασυνδεμένες, συγκεκριμένες ‘συνθήκες του πεδίου σε εκείνο τον χρόνο’, μια διάγνωση μπορεί να επισημάνει πιθανά σημεία για δράση. Με την επεξεργασία των επεμβάσεων μέσα στο πλαίσιο της έρευνας δράσης (τουτέστιν, επαναλήψεις του πειραματισμού με σκοπό την αλλαγή ή την ανάπτυξη), ‘πειράματα του παρόντος’ ξετυλίγουν στοιχεία της κατάστασης που μπορεί να μην έχουν καταστεί εφικτά ή κατανοητά ως επιδρώντα προτού να γίνει η προσπάθεια αλλαγής.

Εδώ ποιός είναι υπεύθυνος, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων, την αναζήτηση, συλλογή, επεξεργασία και γνωστοποίηση στις αρμόδιες αρχές των πληροφοριών που αφορούν την πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που συνιστούν απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου;

Πού είναι τα σχέδια;
Πού είναι οι ενέργειες αποτροπής;
Πού είναι ο εθνικός μηχανισμός psychological warfare, υποσύνολο του informational warfare;
ΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα