Δηλαδή την βάψαμε; Να πάω σούπερ μάρκετ; Ένα άρθρο που μας έκανε να παγώσουμε…

00:07 9/10/2012 - Πηγή: Olympia
Το άρθρο που ακολουθεί μας ήλθε με την υπογραφή “Anastase, ενεργειακός σύμβουλος”. Είναι στο πνεύμα των ημερών τώρα με τα 600 δις και τις διαπλανητικές αλληλεπιδράσεις του χρέους οπότε το παραθέτουμε αυτούσιο. Διαβάστε το με δική σας ευθύνη.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ…; – ΟΧΙ, ΓΝΩΣΗ !

Όσα θα διαβάσετε παρακάτω, ανήκουν στην κορυφή της Γνώσης λίγων μόνον ατόμων, στη σφαίρα της υποψίας αρκετών και στον ωκεανό της άγνοιας των πολλών.

Η απογείωση έχει

ήδη ξεκινήσει εδώ και κάμποσες δεκαετίες. Είμαστε περίπου στα μέσα της διαδρομής και η επιτάχυνση του χρόνου είναι απίστευτη !  Οι ενέργειες που προσλαμβάνει η –προσαρμοσμένη  για τον σκοπό αυτό- Γαία δεν έχουν προηγούμενο !

Ένας καινούργιος κόσμος αναδύεται και ο παλιός γίνεται στάχτη ! Όλα, μα όλα καταρρέουν με απίστευτη συνέπεια ως προς το Σχέδιο και συμβαίνουν προς Δόξα του Ανθρώπινου Γένους. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος φόβου ή ανησυχίας, πιστέψτε το… αντίθετα, πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ευτυχείς που ζούμε τέτοιες ιστορικές στιγμές  !!!

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα… ποτέ δεν είχαν :  ήταν πάντα πιόνια στα χέρια των ισχυρών της εξουσίας. Ποιοί είναι αυτοί ; Λιγότερα από δέκα άτομα που κατέχουν με «κληρονομικό δικαίωμα» την απόλυτη εξουσία του πλούτου –δεν τους ενδιαφέρει όμως ο πλούτος αυτός καθ’ αυτός, πιστέψτε το ! Είναι αυτοί που δημιούργησαν τις διάφορες νέες λέσχες  (Μπίλντεμπεργκ, Tριμερής, Βοημίας κ.α) και υποβάθμισαν τον Τεκτονισμό σε «κοινωνικό κλαμπ», αποστερημένο από την ενεργειακή του δύναμη… Το έπραξαν έχοντας δύο στόχους : 1. να αισθάνονται τα τσιράκια τους ένα ασφαλές περιβάλλον και να έχουν την αίσθηση της «σημαντικότητας», αλλά και της «εξέλιξης» μέσα σ’ αυτά τα ενυδρεία (γι’ αυτό και οι δομές τους εμπεριέχουν  πάντα ένα βαθμονομημένο ιεραρχικά σύστημα), και 2. να στοχοποιηθούν στα μάτια του κόσμου (που δαιμονοποιεί τους Μασόνους, τους Εβραίους, τους Ιλλουμινάτι, τις διάφορες «κλειστές λέσχες» κ.α.), προκειμένου εκείνοι να παραμείνουν ανενόχλητοι στις δραστηριότητες και τους σχεδιασμούς τους.

Οι ισχυροί μιλάνε μόνο μεταξύ τους, πάντα δια ζώσης και σε χώρους απολύτως «μονωμένους»… οι ισχυροί έχουν μαζέψει όλο το χρήμα που κυκλοφορεί ή/και πρόκειται να κυκλοφορήσει, οπότε δεν τους απασχολεί πλέον αυτό : επιδιώκουν την κυριαρχία σε ολιστικό επίπεδο ! Όσο και να φαίνεται περίεργο, οι ισχυροί έχουν οράματα και ξέρουν να σχεδιάζουν με προοπτική δεκαετιών. Αντλούν τη δύναμή τους από τη συγκέντρωση του πλούτου, ο στόχος όμως αυτός έχει επιτευχθεί… έστησαν τις μηχανές συσσώρευσης πλούτου ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα, με απώτερο στόχο την παγκόσμια επικυριαρχία μέσω όχι μόνο της συγκέντρωσης του πλούτου (πρώτο στάδιο), αλλά και του ελέγχου της διαχείρισης της τροφής, του νερού, των γεννήσεων, ακόμη και του ελέγχου του νου και των συνειδήσεων.

Το 1954 έκαναν τον πρώτο «ενεργειακό» σχεδιασμό για την επίτευξη των στόχων τους και ακολούθησε άμεσα η υλοποίησή του : οι πολιτικοί (εκλεγμένοι ή δικτάτορες), οι τραπεζίτες, οι θρη

Keywords
Τυχαία Θέματα