Είναι ποιό ανίκανοι, αυτοί που διαβάζουν, η αυτοί που διαβάζουν;

18:46 3/2/2012 - Πηγή: Olympia

Είναι χρόνια τώρα που ο βρώμικος διαπλεκόμενος συρφετός των μεγάλων διαπλεκόμενων ΜΜΕ δια των παπαγάλων τους στα δελτία των 8, μας σερβίρουν το άσπρο ως μαύρο.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η επίθεση στον Χρυσοχοϊδη, που βαπτίστηκε ως ο μεγαλύτερα αναξιόπιστος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, γιατί δήλωσε ότι δεν διάβασε το μνημόνιο αλλά το υποστήριξε.
Αντίθετα, αυτός ο διαπλεκόμενος συρφετός των

διαπλεκόμενων ΜΜΕ δια των παπαγάλων τους, μας
σερβίρουν ως αξιόπιστους υπουργούς αυτούς που διάβασαν και υποστήριξαν το μνημόνιο.
Δεν θα σταθώ στο ποιός είναι η δεν είναι αξιόπιστος, θα σταθώ όμως στο ποιός είναι ποιό επικίνδυνος και ποιό ανίκανος για να κυβερνήσει.
Καθαρά λόγια και ρεαλιστικά, χωρίς συναίσθημα, ποιό ανίκανος, ποιό επικίνδυνος είναι αυτός ο οποίος διαβάζει αλλά δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει.
Στην περίπτωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι ανίκανοι οι γελοίοι θα πρέπει να αναζητηθούν σε αυτούς που διάβασαν αλλά δεν κατανόησαν που θα οδηγούσε αυτό που διάβαζαν, εκτός και αν δεχτούμε ότι ήταν βαλτοί. Αντίθετα αυτοί που δεν διάβασαν μπορούν να χαρακτηριστούν ως τεμπέληδες, πολυάσχολοι, η καλόπιστοι προς τους υπόλοιπους που το διάβασαν.
Σε κάθε περίπτωση όμως δυστυχώς για άλλη μια φορά, δια των διαπλεκόμενων παπαγάλων αναλυτών και πολιτικών σχολιαστών των δελτίων των 8, η ελληνική κοινωνία αφομοίωσε ως καλούς και άξιους αυτούς που διάβασαν, αλλά δεν κατάλαβαν.
Αυτό είναι πνευματική σχηζοφρένεια.
Έτσι τώρα μας προετοιμάζουν να ανταμείψουμε και με ανώτερα αξιώματα, αυτούς που διαβάζουν πάρα πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνουν που οδηγούν αυτά που διαβάζουν, εκτός και αν καταλαβαίνουν, όποτε μάλλον είναι βαλτοί.
Ο έλληνας δυστυχώς δεν έχει τίποτα διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος, γι αυτό και είναι καταδικασμένος.
Αυτοί που δεν πιστεύουν στις συνωμοσίες, είναι οι χαζοί και αυτοί που δεν είναι άξιοι να σχεδιάσουν το μέλλον.
Άλλος ένας μεγάλος ρήτορας και λαοπλάνος έρχεται!
Άλλη μια πολιτική φούσκα μας επιβάλετε, δια μέσου των παπαγάλων από τα δελτία των 8.
Τελικά μήπως μας ψεκάζουν;

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα