ΕΚΛΟΓΕΣ

00:17 23/4/2012 - Πηγή: Olympia

Ολυμπία μου,
Εγώ, το ηλικιωμένο παιδί, που λόγω ηλικίας, με φοβούνται ότι θα ψηφίσω το βρωμερό και τρισάθλιο κατεστημένο, σε πληροφορώ ότι, ακυρώνοντας το απόρρητο της ψηφοφορίας, αποφάσισα να γνωστοποιήσω το τί θα ψηφίσω.
Αφού μελέτησα τις διακυρήξεις των κομμάτων, κινημάτων κ.λ.π. κατέληξα στο κόμμα: “Δημιουργία ξανά”. Όλα όσα λέει με αντιπροσωπεύουν πλήρως. Επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι αποτελούν μια ομάδα που δεν περιλαμβάνει ούτε ένα πρώην επαγγελματία πολιτικό, αλλά πρόσωπα επιτυχημένα στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό χώρο. Συνεπώς θα τους τιμήσω με την ψήφο μου.
Έχω

όμως μιαν επιφύλαξη: Εάν δεν καταφέρει να υπερβεί το 3% φοβούμαι ότι η ψήφος μου
θα προστεθεί στο πρώτο κόμμα.
Αν αυτό προκειται να συμβεί τότε θα ψηφίσω ΚΚΕ, παρ’ όλον ότι ήμουν και είμαι φανατικός αντικομμουνιστής. Ποτέ δεν τους πίστεψα ούτε τους πιστεύω. Αλλά προτιμώ το χάος που θα επέλθει με μια μεγάλη άνοδό τους, από το σίγουρο θάνατο που έρχεται από τα κτήνη που μας οδήγησαν εδώ. Βενιζέλος και Σαμαράς μαζί με τους άτιμους πολιτικούς που τους ακολουθούν είναι ψυχικά άρρωστοι για να επιτρέψουν στην Ελλάδα μας να επαιτεί από τα διεθνή λαμόγια.
Ολυμπία, ή όποιοι άλλοι βοηθείστε με να λύσω το πρόβλημα.

γ.κ.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα