ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ 24-4-2012 – ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

19:17 24/4/2012 - Πηγή: Olympia
Από τον Πόρτα – ΠόρταΟ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΔΚΤΗΣ ΤΗς ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ…κατ άλλα ΓΙΔΙΑ.. της ΤτΕ και η ΝΤΠ, έχουν βαλει σκοπο να μειωσουν το ρισκο τους χρησιμοποιώντας ολα τα αθεμιτα μεσα.. οπως η ΕΚΘΕΣΗ της Ξενης Τραπεζας και η προτροπη σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΑΙΣΗ και ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ “μαζι με τα λαμογια
ή εκτος Ευρω”.  .“Η τρέχουσα προεκλογική περίοδος έχει εκ των πραγμάτων επιβραδύνει τηνυλοποίηση των προγραμματισμένων αλλαγών. Αν μετά τις εκλογές τεθεί εναμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί τοπρόγραμμα, οι σημερινές ευνοϊκές προοπτικές θα αντιστραφούν και η χώρακινδυνεύει να περιέλθει γρήγορα σε κατάσταση ιδιαίτερα δυσχερή με αρνητικόαντίκτυπο και στην ψυχολογία των πολιτών.”- Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΔΕ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Α.” Έτσι, το ιστορικό διακύβευμα παραμένει και είναι καίριο:
Συντεταγμένη και επίπονη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της οικονομίαςεντός της ζώνης του ευρώ με τη συμπαράσταση των εταίρων μαςήάτακτη οπισθοδρόμηση, οικονομική και κοινωνική, δεκαετίες πίσω, που θαοδηγούσε τελικά τη χώρα εκτός της ζώνης του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης;” 
Β.Απαιτείται κοινωνική και πολιτική συμφωνία στο μείζον, που είναι η ευρωπαϊκήπροοπτική και η ανάπτυξηΓια να προχωρήσουν οι αλλαγές αυτές, απαιτείται η μέγιστη δυνατή συναίνεσηστην κοινωνία και τις πολιτικές δυνάμεις.Οι πολίτες πρέπει να πειστούν για την αναγκαιότητα των αλλαγών τις οποίεςσυνεπάγεται η ευρωπαϊκή επιλογή. Να κατανοήσουν ότι ενδεχόμενη αποτυχίαισοδυναμεί με καταστάσεις που θα πολλαπλασίαζαν τις απώλειες και θαδιαρρήγνυαν ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή.Οι πολιτικές δυνάμεις ευκταίο είναι να συμφωνήσουν πάνω σε αυτά που τιςενώνουν, δηλαδή την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την ανάπτυξη,διασφαλίζοντας τη συνέχεια του κράτους.
- ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.“Οι ολιγωρίες και η παρελκυστική τακτική πολλαπλασίασαν το κόστος τηςπροσαρμογής” - ΑΥΤΗ Η “ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο κ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..“ Φθάσαμε έτσι στην αναδιάρθρωση του χρέους και τη νέα δανειακή σύμβαση,επιλογές οι οποίες υπό τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί ήταν πλέοναναπόφευκτες.”ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ !!!! = ΕΥΤΥΧΙΑ ή ΔΥΤΥΧΗΣ κ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ??• Η αναδιάρθρωση του χρέους μειώνει σημαντικά το ύψος των δανειακώνυποχρεώσεων, διευκολύνοντας τη δημοσιονομική προσαρμογή.• Η δανειακή σύμβαση και το οικονομικό πρόγραμμα που τη συνοδεύει ψηφίστηκαναπό τη Βουλή με μεγάλη πλειοψηφία.- Ο κ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ” ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ..! ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙ-ΔΑΝΕΙΑΚΟΣ ??
ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ( κατα τον κ Προβοπουλο )“• Επιτ
Keywords
Τυχαία Θέματα