Επαναπροσδιορίστε τα ιερά και τα όσια.

09:53 21/9/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Μαρία Π.

Εδώ και πολλά χρόνια,  ο ψύχραιμοι και καλοπροαίρετοι παρατηρητές του κοινωνικού  και πολιτικού  γίγνεσθαι, κατέληγαν, μετά από σκέψη,  στην εξής κοινή διαπίστωση: Οτι το αυτονόητο έχει γίνει ζητούμενο,  η δε κοινή λογική έχει πλέον υποκατασταθεί  υπό του παραλόγου.

Για να συμβεί αυτό,  συστρατεύθηκαν δυνάμεις   που εργάσθηκαν μεθοδικά με στόχο την παραβίαση της κοινής λογικής, την αμφισβήτηση της γενικής αλήθειας και την αμφισβήτηση της απτής, αλλά και της ιστορικής πραγματικότητας.

Οι  παρατηρητές «έβλεπαν» έναν ιστό αράχνης να εξυφαίνεται αργά και μεθοδικά  γύρω από το «σώμα» του ελληνικού λαού και προέβλεπαν ότι, στην τελική του φάση,  θα τον έπνιγε. Ελεγαν δε ανήσυχοι, ότι, δεν μπορεί, «κάτι» θα γίνει!

Ο ιστός της αράχνης εξυφαίνετο με υλικά όπως η πλύση εγκεφάλου με νεωτερισμούς, νεοδογματισμούς και ακραίες «πολιτικές ορθότητες» που, δήθεν,  θα  oδηγούσαν τον ελληνικό λαό,  στον εκσυγχρονισμό του. Τον κυρίαρχο ρόλλο έπαιξαν, βέβαια,  τα ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό κατεστημένο, τα συμφέροντα των οποίων πάντα συνέπιπταν και συμπίπτουν, και τα δύο μαζί πάντα κόντρα σ’ αυτά του ελληνικού λαού.

Η παραπληροφόρηση, η αποπληροφόρηση, η προσπάθεια αλλοίωσης του φρονήματος και διαστρέβλωσης της συνείδησης του Ελληνα, η έντεχνη παρουσίαση αιωνίων – και αποδεδειγμένα – εχθρών σε, δήθεν,  φίλους, είχαν στόχο να επιβάλλουν λύσεις προωθούμενες από ξένα συμφέροντα, χωρίς, ή,  έστω  με την ελάσσονα, αντίδραση του ελληνικού λαού, δηλ.,   λύσεις τύπου σχεδίου ΑΝΑΝ,

διχοτόμηση του Αιγαίου, προς εξυπηρέτηση του διακαούς πόθου της «φίλης και

γείτονος» Τουρκίας, προβάλλοντας ακόμα και τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια, χλευάζοντας ως γραφικούς  πατριώτες επιστήμονες που δούλεψαν δεκαετίες για να  αποδείξουν  το πασιφανές.

Εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας  σε Σλαύους με το σαθρό επιχείρημα

ότι,  ο καθένας έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό (εάν είναι δυνατόν! Ενα σωματείο για να  ιδρυθεί, εγκρίνεται το όνομά του από  το δικαστήριο, προς αποφυγή σφετερισμού του  ονόματος  και του σκοπού κάποιου άλλου,  ήδη, υπάρχοντος) Το αποτέλεσμα αυτής της «πολιτικής ορθότητας» με την οποία σφυροκοπήθηκε ανηλεώς η κοινή λογική επί σειρά ετών, είναι σήμερα  ο καννιβαλισμός της Ελληνικής  Ιστορίας, με τους Ελληνες, απλούς, αποσβολωμένους θεατές.

Παρουσίαση της πολυπολιτισμικότητας ως αναπόδραστης εξέλιξης της σύγχρονης

κοινωνίας μας, τεκμηριωμένη μάλιστα και  με «οικονομικά» επιχειρήματα  του τύπου πόσο συνέβαλαν  οι (λαθρο)μετανάστες στην ανάπτυξη της οικονομίας μας (sic) για να χαϊδέψουν τ’ αυτιά κάποιων  φυλάργυρων κοντόφθαλμων, που, δυστυχώς,  ζουν ανάμεσά μας.  Τεκμηριωμένη επίσης,  με παράλογα και ανιστόρητα επιχειρήματα του τύπου και εμείς ήμασταν κάποτε μετανάστες (Εάν είναι δυνατόν! Συγκρίνουν την εισβολή με την νόμιμη μετανάστευση, κατόπιν προσκλήσεως κρατών υποδοχής! Και όμως, αυτά τα επιχειρήματα τα κατάπιναν αμάσητα οι νεολαίοι και τα χρησιμοποιούσαν μάλιστα για ν

Keywords
Τυχαία Θέματα