Επεισόδια στη ΝΟΔΕ Πάτρας

Γράφει η Ευτυχία Λαμπροπούλου

Σκηνές άλλων εποχών διαδραματίστηκαν απόψε έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Αχαΐας ήταν ότι μπούκαρε στην κυριολεξία αστυνομική δύναμη στα γραφεία της ΝΟΔΕ για να κατευνάσει τα πνεύματα. Αν είναι ποτέ δυνατό να είναι

δημοκρατική μια τέτοια διαδικασία; Πραγματικά είναι να λυπάται κανείς γι αυτή την κατάντια. Τα αίματα άναψαν όταν αρχικά μέλη της παράταξης εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ. στην Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια
τους επέτρεψαν την είσοδο αρκεί όπως τους είπαν να ανέβουν… ένας ένας. Υπήρξε ένταση, έγιναν καταγγελίες, ενώ εκλήθη και η Αστυνομία. Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι δύο ένστολοι βρέθηκαν στο σημείο.

Πρωτόγνωρος φασισμός 60 άτομα και παραπάνω ΟΝΝΕδήτες έξω και να φωνάζουν υπέρ του Δρακούλη Πέντε άτομα μέσα στην υποτιθέμενη κατά τα άλλα διαδικασία και να σπείρουν τον νέο Πρόεδρο αφού φυτευτός ήρθε . Εντολή από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα (Βασίλη Σιαδήμα) ήταν… να γίνει γρήγορα και να απομακρυνθεί ο Δρακούλης και να εκλεγεί άλλο πρόσωπο. Οι εκλογές έγιναν μέσα σε δύο ώρες, τα μέσα ενημέρωσης δεν είχαν καν ενημερωθεί για τη διαδικασία, δεν γνώριζαν ούτε ποιος είναι ο υποψήφιος. Πάντως κάποια μέλη της ΟΝΝΕΔ είναι αποφασισμένα να κάνουν προσφυγή αμφισβητώντας την διαδικασία.

Α.ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ:Δεν απάντησε για την απαγόρευση λήψης πλάνων από την διαδικασία
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης εμφανίστηκε στο χώρο ως “Πόντιος Πιλάτος”. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για ποιο λόγο δεν επιτρέπεται η λήψη πλάνων από τη διαδικασία… δεν απάντησε!

MA KΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Αναζητήσεις
επεισοδια στη νοδε πατρας
Τυχαία Θέματα