Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

14:02 6/12/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο  Στέφανος Γκίκας

Αντώνη Σαμαρά

  Ο ελληνικός λαός προσδοκά από σένα να του χαρίσεις λίγη ελπίδα επιβίωσης, μια ανάσα στον άνισο αγώνα που δίνει για να σταθεί όρθιος. Σε παρακαλούμε λοιπόν να μην ψηφίσεις σήμερα τον προϋπολογισμό, επιβάλλοντας νέα χαράτσια στον ανήμπορο πλέον κοσμάκι. Εάν το κάνεις θα αποδείξεις ότι είσαι μέρος του συστήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μία συνέχεια στις εντολές των ξένων τοκογλύφων αφεντικών

δια στόματος και εντολών Μέρκελ. Κοίταξε για μια στιγμή στα μάτια τους Έλληνες, αναλογίσου τους αγώνες των προγόνων μας για να μας παραδώσουν ελεύθερη πατρίδα, θυμήσου τι είπε ο Καραϊσκάκης κάποτε και επανέλαβέ το προς το ανθρωποειδές που λέγεται Μέρκελ. Το πολύ-πολύ εάν πάσχει από άνδρα στείλε της  έναν από τους δίμετρους λεβέντες τσολιάδες που έχεις εκεί δίπλα σου, όπως της πρότεινε κάποτε ο Γιώργος Τράγκας από την εφημερίδα του τη ¨ΧΩΡΑ¨.

   Εάν όμως ψηφίσεις τον προϋπολογισμό, που δυστυχώς αυτό βλέπω να κάνεις γιατί διακρίνω πως δεν έχεις την πρέπουσα ελληνική ψυχή, τότε να ξέρεις ότι υπογράφεις τον πολιτικό σου ενταφιασμό.

   Σκέψου πριν αποφασίσεις


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα