ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ «ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ!

13:57 11/1/2012 - Πηγή: Olympia

Σας το είχαμε αποκαλύψει από χθες, ότι η οικογένεια Παπανδρέου είχε κάνει ολόκληρο επεισοδιακό δείπνο, στο Καστρί, στο οποίο είχε καταλήξει να στηρίξει ..την Άννα Διαμαντοπούλου!

Διαβάστε τι γράφαμε: Το οικογενειακό δείπνο πριν το συμβούλιο – φιάσκο. Ποιόν έβριζαν, ποιόν θα Στηρίξουν!

Σήμερα έρχεται η Άννα Διαμαντοπούλου και με επιστολή της, ζητά την αναβολή του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που είχε ήδη προγραμματιστεί!

Λέει

ότι αισθάνεται αμηχανία όταν κάποιοι κοιτούν εκλογές και την προσωπική τους πορεία, όταν η χώρα βιώνει ιστορικές κρίσιμες στιγμές. Θέτει ως προτεραιότητα τη δανειακή σύμβαση και τη μείωση του χρέους με το PSI.

Ολόκληρη η επιστολή Διαμαντοπούλου:

Αυτή την ώρα, ως Έλληνες και Ελληνίδες οφείλουμε να αναδείξουμε τα συλλογικά μας πλεονεκτήματα και αρετές. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι επόμενοι λίγοι μήνες θα επηρεάσουν καταλυτικά τα ζητήματα της εθνικής μας κυριαρχίας, της δημοκρατίας, της ανάπτυξης της χώρας, της ζωής και της επιβίωσης του κάθε πολίτη χωριστά.

Η Ελλάδα πρώτα, η Ελλάδα μόνο, δηλαδή οι άνθρωποι, η ιστορία και η προοπτική της.

Αισθάνομαι αμηχανία να συμμετέχω σε ένα πολιτικό παίγνιο μεταξύ κομμάτων, με μικροσχεδιασμούς και υπολογισμούς εκλογικών ποσοστών, με επιδιώξεις πυρρείων νικών, την ώρα της κρίσης με προφανή τον κίνδυνο όλα να αποβούν σε βάρος της χώρας μου.

Όμως κανείς δεν μπορεί απλά να διαχωρίσει τη θέση του, να ψέξει τους άλλους (κόμματα και πρόσωπα) χωρίς την ίδια στιγμή να καταθέσει εναλλακτική πρόταση που θα προσβλέπει σε άμεσο ζωτικό αποτέλεσμα (αποτροπή της χρεοκοπίας) και προοπτική (δρομολόγηση της ανάπτυξης).

Το διακύβευμα τους επόμενους λίγους μήνες είναι η εξασφάλιση μιας δανειακής σύμβασης μαμούθ και η μείωση του χρέους σε συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα. Είναι δηλαδή η δυνατότητα διάσωσης από την χρεοκοπία. Είναι η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που εξασφαλίζουν την δίκαιη κατανομή ευκαιριών, την δίκαιη κατανομή του πλούτου, και την ισορροπία ανάμεσα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αυτές που ξέραμε ότι επιβάλλονται αλλά δεν τολμήσαμε.

Το διακύβευμα είναι να διασώσουμε ένα κράτος Πρόνοιας για τους πραγματικά αδύναμους, ιδιαίτερα μέσα στην κρίση και όχι την κατασπατάληση της Πρόνοιας από «έχοντες και επιτηδείους».

Η δημιουργία και η συντήρηση ενός μόνιμου προεκλογικού κλίματος και ο σχεδιασμός με βάση την ανάγκη μιας εκλογικής αναμέτρησης επιτείνει την αβεβαιότητα, αποτρέπει σχεδιασμό σε εύλογο βάθος χρόνου, λειτουργεί αποτρεπτικά στην επίτευξη στόχων. Είναι συνταγή αποτυχίας. Είναι απλά καταστροφική.

Είναι λοιπόν σαφές κατά την άποψή μου, ότι πρέπει να σταματήσει κάθε προεκλογική αναφορά, και σύμφωνα με το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον ο Πρωθυπουργός να διευκολύνεται στην ανασύνθεση της Κυβέρνησης όποτε και όπως χρειαστεί, να διαπραγματεύεται και να αποφασίζει, με την δημιουργική συμμετοχή και στήριξη των κομμάτων. Όλων. Το μέλλον των παιδιών μας δικαιούται μια ανακωχή.

Κανένα κόμμα δεν μπορεί λόγω των δικών του π

Keywords
Τυχαία Θέματα