Ετοιμάζονται να κάνουν υπουργό τον Α. Παπαδόπουλο!!

Ας μην ράβουν κοστούμια οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ούτε σε αυτό τον ανασχηματισμό θα γίνουν Υπουργοί, καθώς ο Φ. Κουβέλης «πιέζεται» να μην τοποθετήσει Βουλευτές, αλλά πολιτικά στελέχη.

Στην πραγματικότητα η ΔΗΜΑΡ βιώνει ένα υπόγειο εμφύλιο πόλεμο. Τα κομματικά στελέχη, ιδιαίτερα της δεξιάς τάσης (που πάντα ήθελαν «πλήρη συμμετοχή» της ΔΗΜΑΡ

στην

κυβέρνηση), διαγκωνίζονται με τους Βουλευτές για το ποιος θα καταλάβει υπουργικό θώκο. Ως τώρα ο Φ. Κουβέλης δεν έχει αποφασίζει, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ακούει τα στελέχη της δεξιάς τάσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να κρατήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ακόμη και με εξωκοινοβουλευτικό Υπουργό έκπληξη, ο οποίος στο πολύ πρόσφατο παρελθόν έχει καταλάβει το ύπατο πολιτικό αξίωμα, ενώ έκανε καριέρα στη Δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση η ΔΗΜΑΡ θα έχει 3 – 4 μέλη στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Ένα από τα στελέχη της δεξιάς τάσης είναι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Α. Παπαδόπουλος, το όνομα του οποίου ακούγεται για υπουργοποίηση. Με δεδομένο ότι δεν έχει εμπειρία, δεν προορίζεται για παραγωγικό υπουργείο. Η θέση που έχει βρεθεί γι’ αυτόν είναι δίπλα στον Σ. Κεδίκογλου. Κάτι σαν Υφυπουργός στον… Υφυπουργό, με αρμοδιότητα την ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως: για τον Α. Παπαδόπουλο λέει πολύ καλά λόγια και η πλευρά Μητσοτάκη.

avantipopolo.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα