Για ένα πουκάμισο αδειανό…για έναν Γιωργάκη !!!

Εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε η περιπέτεια για την Ελλάδα, αυτό που πολύ εύστοχα κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει, ως Greek Tragedy.

Μπήκαμε στο στόχαστρο των αγορών και η Ελλάδα έγινε πρώτη είδηση σε όλες τις γειτονιές του πλανήτη.
Κανείς δεν φανταζόταν τοτε στις αρχές, την οικτρή πορεία που θα έπαιρνε η χώρα.

Γράφει η ΤελέσιλλαΣτις τραγωδίες,
“ειρωνεία” ονομάζεται μία τεχνική στην πλοκή του μύθου, όπου παρουσιάζονται οι ήρωες του έργου (που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι) να
αγνοούν την αλήθεια, την οποία όμως γνωρίζουν άλλα πρόσωπα. Στο τέλος της τραγωδίας η αποκάλυψη της αλήθειας συμπίπτει με την συντριβή του ήρωα.
Το ΠΑΣΟΚ εξελέγει πριν δύο χρόνια με ισχυρή πλειοψηφία και με το σύνθημα “λεφτά υπάρχουν”!Πολύ γρήγορα αποδείχτηκε ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός.

Λεφτά όχι μόνο δεν υπήρχαν αλλά αντίθετα αυτό που υπήρχε ήταν μυστική συμφωνία να μπει η Ελλάδα στον έλεγχο του ΔΝΤ όπως το επιβεβαίωσε και ο τέως διευθυντής του. Το όνειρο γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη διαρκείας.
Η Ελλάδα έπρεπε να κάνει θυσίες για να βγει γρήγορα από την δίνη και να ξαναπροστρέξει στις αγορές.
O πρωθυπουργός της χώρας ο Γιωργάκης, εδώ και δύο χρόνια γυρνάει από άκρη σε άκρη ως επαίτης  για να μας «σώσει »  και δίνει διαπιστευτήρια υποταγής  στους ξένους τοκογλύφους.
Τα κοράκια αμέσως μυρίστηκαν  αίμα και όρμησαν.
Ο Γιωργάκης  μας λοιπόν,  στην προσπάθειά του να μας πείσει για την αναγκαιότητα  της πολιτικής του, διαστρέφει κάθε έννοια της ελληνικής γλώσσας και της λογικής. Από την ώρα που μπήκαμε στο επαχθές μνημόνιο, προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Ο τόνος της φωνής του όταν μιλάει , είναι τέτοιος που μας πείθει,  ότι αυτά που λέει  δεν τα πιστεύει ούτε και ο ίδιος, και ίσως ακόμα και να μη τα καταλαβαίνει.Το βλέμμα του είναι τόσο κενό που  θυμίζει άνθρωπο  ο οποίος έχει υποστεί  λοβοτομή ή ισχυρό σοκ και τα κέντρα λειτουργίας του εγκεφάλου του υπολειτουργούν .Και ο άνθρωπος αυτός εκπροσωπεί μια χώρα, την χώρα μας, δηλαδή εμάς !Όταν βλέπω  την εικόνα του από τα διεθνή  Fora  που συμμετέχει , το ύφος του θυμίζει χαμένο παιδί που εν μέσω πολυκοσμίας ,  έχει απομακρυνθεί από το χέρι της μάνας του και δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται και τι του συμβαίνει.
Το αποτέλεσμα αυτού, το βιώνουμε σήμερα. Η χώρα μας έχει κατέβει όλα τα σκαλοπάτια της ταπείνωσης  και της αναξιοπιστίας.
O  άνθρωπός μας λοιπόν, ενώ καθησύχαζε τους ιθαγενείς  εντός των συνόρων «ότι δεν θα ακουστεί από τα χείλη μας το δυστυχώς επτωχεύσαμε», την ίδια ώρα η κυβέρνησή του,  διαλαλούσε την  πτώχευση μας με τους «Τιτανικούς» και τo «δεν υπάρχει σάλιο».
Την ίδια στιγμή  που πήγαινε ,υποτίθεται ,για να διαπραγματευτεί  για το συμφέρον μας, έκανε εκστρατεία κατά της ίδιας του της  χώρας αποκαλώντας την «διεφθαρμένη» και παρουσίαζε   τον ελληνικό λαό, ως ένα «τσούρμο απατεώνων».
Την  ώρα που άνοιγαν οι πύλες της κολάσεως για την Ελλάδα, λίγο πριν ενταχθούμε στον «μηχανισμό στήριξης»  αυτός έκανε κανώ !!!  επιβεβαιώνοντας στην πράξη  την παροιμία «εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα