Γράμμα αγωνίας: Πίστεψα τις εκπομπές του Μάκη με την END, τους Καρυώτιδες και τα “υψηλά IQ”!

11:03 8/10/2012 - Πηγή: Olympia


Αγαπητοί φίλοι

είναι πολυ λυπηρά αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Eίχα προειδοποιήσει για το θέμα της μετοχής της Ανατολής, μέσω αυτών των ολίγων emails που σας έχω επικοινωνήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλοιώς.

Ο κ.Καρυώτης εμπλέκεται στο θέμα της ΑΟΖ. Οι συνομιλίες του με τον κ.Λαμπράκη δεν με ενθουσιάζουν. Δεν είναι ευχάριστο να ακούς για μυστικές υπηρεσίες και “αμοιβές για προσφορά υπηρεσιών”

όταν πρόκειται για ιερούς σκοπούς.

Ο κ.Λυγερός που εμπλέκεται στο θέμα της ΑΟΖ, σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου με

θέμα τη Μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής είχε ερωτηθεί η άποψη του για το θέμα και ήταν πολυ θετικός για την έκβαση της υπόθεσης. Με τόσο υψηλο IQ θα έπρεπε να είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Θυμάμαι μάλιστα ότι ο κ.Λυγερός ρωτήθηκε επακριβώς για το ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΦΟΥΣΚΑ την υπόθεση για τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής απο τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος μετέφερε ερώτηση κάποιου που συμμετείχε στη συζήτηση μέσω chat και απάντησε κάτι άσχετο. Αυτό κάτι σημαίνει για μένα.

Εγώ δεν είμαι ανακριτής για να βγάλω ενόχους σε μια χώρα που ότι δηλώσεις είσαι. Υπάρχει η Ελληνική Δικαιοσύνη που πρέπει κάποτε να λειτουργήσει πρίν διαλυθεί η χώρα. Για το καλό της υπόθεσης της ΑΟΖ όμως, την οποία ο κάθε Ελληνας επιθυμεί πρέπει να σταματήσουν αμφότεροι να εμπλέκονται στο θέμα της ΑΟΖ. Οι δυο παραπάνω κύριοι πρέπει να αποχωρήσουν οικειοθελώς απο την όλη κίνηση για την ανακήρυξη της ΑΟΖ διότι της κάνουν κακό.

Οι κκ. Φώσκολος και Κονοφάγος προς το παρόν κινούνται εντός των ορίων. Ειναι προσεκτικοί. Δεν κάνουν γωνίες. Αντιλαμβάνονται το θέμα και το χειρίζονται προς το παρόν με αρκετή προσοχή. Η άτυπη επιτροπή που συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό πρέπει να αλλάξει σύνθεση το συντομότερο.

καθ. ΓΖ

ΥΓ1. Οπως αποδείχτηκε η ανωνυμια μου είναι δικαιολογημένη.
ΥΓ2. Ειδα τα πέδιλα που φτειάχνει για κατασκευές κτιρίων η εταιρεία του κ.Εμφιετζόγλου. Είναι πολύ πίσω τεχνολογικά. Τι κρίμα για μια σημαντική για την Ελλάδα εταιρεία.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα