Ή αυτοί ή Εμείς!

21:04 20/4/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Μανώλης Κωστάκης, οικονομολόγος του ιδιωτικού τομέα (κανονικός δηλαδή), θυμάται τις γελοιότητες του ΠΑΣΟΚ με την περιβόητη “γενιά των 700 Ευρώ” που πραγματικά την εξαφάνισαν και απαντά με ξεκάθαρο λόγο. Αυτοί οι άνθρωποι σαν τον Μανώλη πρέπει να είναι η πλειοψηφία στην επόμενη βουλή, εάν θέλουμε να υπάρξει Ελεύθερη Ελλάδα. Διαβάστε:

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός

απο τότε που αφορίζαμε την πιθανότητα να καταδικάσουμε τις επόμενες γενιές με μισθούς τον 700 ΕΥΡΟ, μάλιστα τότε τα ΜΜΕ την ονόμασαν “η γενιά τον 700 Ευρω”. Σήμερα πια οι μισθοί αυτοί αποτελούν ένα άπιαστο όνειρο ο ίδιος νέος που τότε διεκδικούσε τα 700 ευρώ (άνεργος πια) κοιτα ζηλόφθονα το φιλο του να παιρνει τα 522 ευρο μικτα (του βασικου) και να ακούει στις ειδησεις πως καποια κυρια Lagarde και καποιος κύριος Scheuble ειπε “πως ο μισθος αυτος ειναι υψηλος και θα πρεπει

να προσαρμοστει συμφωνα με τα επιπεδα της Βουλγαριας και της Εσθονίας”.

Ο συνταξιουχος, ο νεος, ο ιδιωτικος αλλα και ο δημοσιος υπαλληλος ειναι οργισμενος, το εισοδημα του μειωνετε και αυτα που καλειται να πληρωσει στην καθημερινοτητα του αυξανονται (φοροι, χαρατσια, εκτακτες εισφορες κ.α.). Ο οργισμενος αυτος ανθρωπος ειναι ολοι εμεις. Ολοι εμεις που μεσα απο τους ανεξαρτητους ελληνες ζηταμε την εξοδο απο ολο αυτο το παραλογο σκηνικο.

Ζηταμε το δικαιωμα της ελπιδας πως εμεις και τα παιδια μας θα ζησουμε σε μια καλυτερη ελλαδα ισονομιας και δικαιοσυνης και αξιοκρατιας, και οχι υποδουλοι στην νεα “ταξη πραγματων”.

Ειμαστε ελληνες-ευρωπαιοι πολιτες και οχι κατοικοι αποικιας οπως θελουν να μας καταντησουν Πασοκ και Νεα-Δημοκρατια.

Θελουμε λοιπον να κατανοησει ο κοσμος πως σε αυτες τις εκλογες το διλημμα δεν ειναι μνημονιο η χαος αλλα “’Η ΑΥΤΟΙ ‘Η ΕΜΕΙΣ”.

ΑΥΤΟΙ που για χαρη της εξουσιας ξεπουλανε την πατριδα μας και την εθνικη μας ανεξαρτησια και ΕΜΕΙΣ οι ελληνες που θα μας βρουν απεναντι τους.

Εμεις ο λαος θα τους δωσουμε το μηνυμα της τιμωριας τους με την ψηφο μας που ειναι το μοναδικο οπλο μας απεναντι στην αναλγησια τους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε όλοι εσείς και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!

Ο Μανώλης Κωστάκης είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών και τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα