Η δολοφονία της Ελληνικής οικογένειας.

Καλημέρα σας.
Παρακαλώ πολύ όπως λάβετε υπόψη σας και άλλο ένα “έγκλημα” το οποίο συντελείται με τα περίφημα οικονομικά μέτρα των “ειδικών”.
Όπου, έαν και όταν μπορείτε, ας το λέτε με τη δύναμη των μέσων σας.
Πολύ συνοπτικά θα αναφέρω ότι, εγκατέλειψαν την Ελληνική Οικογένεια.
Ότι μέτρα σχεδίασαν όλοι αυτοί οι “ερασιτέχνες” χαρτογιακάδες από κοινού με τους επαγγελματίες κερδοσκόπους είναι προσαρμοσμένα στο άτομο.
Προάγουν την ατομικότητα για πολλούς και διαφόρους λόγους που τους γνωρίζετε εσείς καλύτερα από μένα.
Ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για τα συνολικά έσοδα και έξοδα

της κάθε οικογένειας, δηλαδή ΑΝΘΡΩΠΩΝ που διαβιούν μαζί στην ίδια οικία και πρέπει να σιτισθούν , να ντυθούν, να ζεσταθούν κλπ
Περιέκοψαν μισθούς – συντάξεις με μαθηματική ψυχρότητα και κοινωνική αναλγησία με βάση κάποιους “δοκιμασμένους” αλγόριθμους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Διότι τα “νούμερα” μόνον με “νούμερα” μπορούν να συνδιαλέγονται….
Πέρασαν 2 χρόνια, πραγματοποιήθηκε απογραφή, γνωρίζουν τις συνθέσεις και τα έσοδα των οικογενειών, πλην όμως δεν προσαρμόζουν τα όποια αναγκαία μέτρα επί της βάσεως των αναγκών της κάθε οικογένειας, προς διατήρηση και ενίσχυση των συνεκτικών δεσμών της Ελληνικής κοινωνίας.
Οι οικογένειες δεν είναι ούτε φέουδα , ούτε συντεχνίες !
Γιατί να ενδιαφερθούν βέβαια, αφού ο θεμέλιος λίθος της Πατρίδας μας, η οικογένεια μάλλον πρέπει να “χτυπηθεί” παρά να στηριχθεί ;
Στον αντίποδα όμως “βασανίζουν” καθημερινά το τετράγωνο μυαλό τους για την καλύτερη δυνατή στήριξη των τραπεζών, όπου διαφυλάσσονται τα εκατομύρια Ευρώ των εχόντων…..και φυσικά είναι υπερήφανοι για αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Μάκης Π.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα