Η Μαρίνα και ο Μίλτος στη γειτονιά του Ντόρ η (Μαργέλλου).

11:43 1/7/2012 - Πηγή: Olympia
Από την Σίβυλλα

(όταν βγάζεις το σκυλί σου “Ρόμελ”, τι ακριβώς μπορεί να είσαι;;)
Το pinscher μου, o Ρόμελ, λατρεύει τις βόλτες στον περιφερειακό Λυκαβηττού. Έστω κι αν οι συναντήσεις του με το pitbull Οράτιο είναι πάντα επεισοδιακές.
Στις αρχές της Κλεομένους, απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο «St. George Lycabettus», έχουν σταματήσει να ακούγονται ήχοι από το βάθος της γης. Η τεράστια βοή που έμοιαζε με αυτή των Ορκς και Ούρουκ Χάι όταν έσκαβαν στα έγκατα της γης για τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» έχει αντικατασταθεί

από μικρά, ρυθμικά χτυπήματα. Τα πολυπληθή συνεργεία τοποθετούν σίδερα πάνω στην τεράστια τρύπα.
Οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι οι σιδερένιες εγκαταστάσεις θα καλυφθούν από κρύσταλλο, κάτι σαν ένα διάφανο «πάτιο» μέσα από το οποίο οι ιδιοκτήτες θα έχουν εκπληκτική θέα στην πόλη που απλώνεται μπροστά τους.
Η μονοκατοικία της Μαρίνας Βερνίκου (κόρης του παραιτηθέντος Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργου Βερνίκου) και του Μίλτου Καμπουρίδη θα είναι από τις πολυτελέστερες και ωραιότερες της Αθήνας. Μια βίλα που θα μπορούσε να βρίσκεται στα βόρεια προάστια.
Το σπίτι συναγωνίζεται σε πολυτέλεια και glamour αυτό του επιχειρηματία Ντόρη Μαργέλλου, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αναμένεται να παραδοθεί στο νεαρό ζευγάρι Βερνίκου-Καμπουρίδη σε 8-9 μήνες.
Ο μπαμπάς, γνωστός εφοπλιστής ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζόμενων yachts, παραμένει λάτρης της παραλίας αλλά και της περιοχής του Παλαιού Ψυχικού.
Περισσότερες πληροφορίες για πρόσωπα και γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο στο «Βήμα της Κυριακής».

www.kourdistoportocali.com


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα