ή ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ…. ή ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ…

Να του το πείτε… Σήμερα είναι η τελευταία του ευκαιρία και καλό είναι να μη την προσπεράσει αβασάνιστα αυτή την προειδοποίηση.του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΚαλό είναι επίσης να μην αρκεστεί στο να φορτώσει τα πάντα στους «αποστάτες» που αλληθωρίζουν στο μητσοτακισμό, γιατί τότε θα έχει φορτώσει τα πάντα στον κόκορα και κυρίως θα έχει φορτώσει στον κόκορα την ίδια την εθνική μας αξιοπρέπεια.Οι αποστάτες φυσικά υπάρχουν, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ηγέτες και όχι τα πολιτικά φρόκαλα.Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν με λόγια απλά:
1. Προσωπικά δε μου καίγεται καρφάκι για το πολιτικό μέλλον του Σαμαρά
ούτε φυσικά και της παράταξής του με την οποία με χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος.Όμως τόσο εγώ, όσο και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, και δικαιούται και υποχρεούται να έχει λόγο για το μέλλον και την αξιοπρέπεια του τόπου του.
2. Το πρόβλημα δεν είναι τα διαδικαστικά τερτίπια της προφορικής ή της γραπτής τριτεγγύησης στη ξένη κατοχή αλλά η ανατροπή του εφιαλτικού της σχεδίου.3. Το πρόβλημα δεν είναι το όνομα που θα έχει ο κατοχικός πρωθυπουργός, αλλά το πολιτικό έργο που θα κληθεί να επιτελέσει και το «θεσμικό δεδικασμένο» που θα κατοχυρώσει η πολιτική του παρουσία και η θεσμική του ιδιότητα.Αντιλαβού Αντώνη???Το δίλημμα λοιπόν το οποίο είχες να διαχειριστείς όλον αυτό τον καιρό και το οποίο σήμερα ή θα σε καταπιεί ή θα το ανατρέψεις, είναι ένα και μόνο…Με την πατρίδα σου ή με τις δυνάμεις κατοχής και της πολυεπίπεδης υποδούλωσης???Με την αξιοπρέπεια αυτού του λαού ή θα ακολουθήσεις τη διαδρομή της αντεθνικής ταπείνωσης και του δοσιλογισμού???Με την απροκάλυπτη πολιτική εκτροπή ή με το λαό αυτού του τόπου ο οποίος δικαιούται κατ αποκλειστικότητα να αποφασίσει για το μέλλον του τόπου του???Αυτό λοιπόν που κρίνεται σήμερα Αντώνη, δεν είναι το τεχνικό μέρος της συγκρότησης μιας κυβέρνησης δοσίλογων και υποτακτικών με την ανοχή ή με τη συμμετοχή σου.Αυτό που κρίνεται είναι αν με τις πολιτικές αποφάσεις σου θα ανατρέψεις το δοσιλογισμό και θα τον παραπέμψεις στην Ελληνική κοινωνία να τον δικάσει και να αποφασίσει αυτή για την τύχη του.
Αυτό που κρίνεται σήμερα, δεν είναι οι ιδεολογικοπολιτικές σου αντιλήψεις απέναντι στις οποίες, ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας είναι και θα παραμείνει ασυμβίβαστος αρνητής, αλλά αν με τη στάση σου και τους χειρισμούς σου θα στρατευθείς με τις δυνάμεις του αντεθνικού δοσιλογισμού ή αν θα στηρίξεις το δικαίωμα αυτού του λαού σε αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία.Σήμερα λοιπόν μετά τις όποιες παλινωδίες σου. καλείσαι να αποφασίσεις αν θα τινάξεις στον αέρα την πατρίδα σου ή αν θα τινάξεις στον αέρα το ύπουλο και εφιαλτικό σχέδιο που δρομολογεί την απόλυτη ταπείνωσή της.
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει…Μην παραμυθιάζεσαι… μην παραμυθιάζεις.

Στο διάβολο λοιπόν τα ανδρείκελα… στο διάβολο και τα πατσαβουρόχαρτά τους… Διότι αν δεν το πεις αυτό, θα έχεις καταστεί συνένοχος στην εθνική προδοσία.http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_1911.html
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα