Και ένα καλό νέο: Ο γίγαντας “Αδιάβροχος” Παναγιώτης Λιάκος, πάλι στον “αέρα”.

17:03 8/11/2012 - Πηγή: Olympia
Αδιάβροχος Atlantis 105,2Πως “κόπηκε” η εκπομπή από τον ΑΝΤ1 με την έλευση του Σουλεϊμάν, διαβάστε εδώ. Ήταν η δημοφιλέστερη εκπομπή της πρωϊνής ζώνης στο Ελληνικό ραδιόφωνο.

Ο Παναγιώτης Λιάκος, δημιουργός, μαέστρος και ιθύνων νους
της… θρυλικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Οι Αδιάβροχοι», προσθαλασσώθηκε στη συχνότητα του Atlantis 105,2 Καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, προσφέρει στους ακροατές, δυνατές δόσεις ενημέρωσης, χιούμορ, σχολιασμού και ελεύθερης επικοινωνίας – όλα «σωταρισμένα» σε ελληνικούς και ξένους ροκ ρυθμούς.
Στην «Ατλάντεια» μετενσάρκωση των Αδιάβροχων, και στο δίωρο του Παναγιώτη Λιάκου χωρούν τα πάντα: Από το Μνημόνιο μέχρι τις συναυλίες κι από τις περικοπές μέχρι τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και το ποδόσφαιρο. Το playlist το ορίζουν οι ακροατές, οι οποίοι αποφασίζουν και διατάσσουν για τη θεματολογία!
Όλος ο καλός ο κόσμος έχει ανοιχτή πρόσκληση για το πρωινό «υπερακρόαμα» του Atlantis 105,2. Το κατάστημα του Αδιάβροχου Παναγιώτη Λιάκου λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10-12 το πρωί. Αποδείξεις δεν κόβονται, τιμολόγια δεν χορηγούνται, η εκπομπή παράγεται παρουσία του πελάτου…
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα